Τελευταία νέα
ΑρχικήΠαρουσίαση της Ελλάδας με virtual reality

Παρουσίαση της Ελλάδας με virtual reality

Πρωτοποριακή είναι η παρουσίαση της Ελλάδας με video και virtual reality από τον κόμβο www.GoGreece.com. Ο παραπάνω ταξιδιωτικός κόμβος διαθέτει 360 βίντεο από την Ελλάδα δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα […]

Πρωτοποριακή είναι η παρουσίαση της Ελλάδας με video και virtual reality από τον κόμβο www.GoGreece.com. Ο παραπάνω ταξιδιωτικός κόμβος διαθέτει 360 βίντεο από την Ελλάδα δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να διαλέξει όχι μόνο την διαδρομή των διακοπών του, αλλά και το μέρος που θα πιει καφέ μέσω του Internet από όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται.
Οι λέξεις δεν έχουν σημασία και γι’ αυτό το λόγο μόνο το 7% του κόμβου περιέχει μηνύματα κωδικοποιημένα σε λέξεις και ήχο, το υπόλοιπο 93% είναι εικόνα που μιλάει από μόνη της.
Το παραπάνω γεγονός γίνεται πραγματικότητα με την βοήθεια του γερμανικού κόμβου www.Augenblick.de.
Ο κόμβος GoGreece έχει βραβευθεί μεταξύ άλλων από το CNN και το Microsoft Expedia ως το καλύτερο site στο Internet για την Ελλάδα.
Οι πληροφορίες που περιέχει είναι σχετικές με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, τις ώρες λειτουργίας των μουσείων, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα ξενοδοχεία, τις εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων και τα yachts.
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα κεντρικά γραφεία του κόμβου βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024