Τελευταία νέα
ΑρχικήΠέμπτο ξενοδοχείο από την Louis Hotels στην Ελλάδα

Πέμπτο ξενοδοχείο από την Louis Hotels στην Ελλάδα

Ακόμα μία κίνηση προς την υλοποίηση του στόχου τους για επέκταση στην Ελλάδα με ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας έκαναν τα Louis Hotels με την απόκτηση του ξενοδοχείου Kerkyra Golf. Το Kerkyra […]

Ακόμα μία κίνηση προς την υλοποίηση του στόχου τους για επέκταση στην Ελλάδα με ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας έκαναν τα Louis Hotels με την απόκτηση του ξενοδοχείου Kerkyra Golf.
Το Kerkyra Golf, δυναμικότητας 240 δωματίων Α’ κατηγορίας, βρίσκεται στην τοποθεσία Αλυκές, μόλις 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας και είναι από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του νησιού. Διαθέτει μεγάλη ιδιωτική παραλία και περιβάλλεται από 95 στρέμματα ιδιόκτητης γης. Στη διάθεση των πελατών του βρίσκονται εστιατόρια, μπαρ, πισίνα, παιχνιδότοπος, θαλάσσια σπορ και άλλες διευκολύνσεις.
Η εταιρία Louis Hotels διαθέτει άλλα τέσσερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το Louis Corcyra Beach στην Κέρκυρα, το Louis Grand Hotel επίσης στην Κέρκυρα, το Louis Creta Princess στα Χανιά, και το Louis Plagos Beach στη Ζάκυνθο το οποίο προστέθηκε στο δυναμικό των Louis Hotels μόλις τον περασμένο μήνα.
Η Louis Hotels διαθέτει άλλες 17 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλα τα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024