Τελευταία νέα
ΑρχικήΠνοή ζωής του ΕΟΤ στο Νομό Πιερίας

Πνοή ζωής του ΕΟΤ στο Νομό Πιερίας

Το φιλί της ζωής αποφάσισε να δώσει ο ΕΟΤ στο νομό Πιερίας για να βοηθήσει τις τουριστικές και μη επιχειρήσεις του Νομού να ορθοποδήσουν μετά από την οικονομική καταστροφή που […]

Το φιλί της ζωής αποφάσισε να δώσει ο ΕΟΤ στο νομό Πιερίας για να βοηθήσει τις τουριστικές και μη επιχειρήσεις του Νομού να ορθοποδήσουν μετά από την οικονομική καταστροφή που υπέστησαν από τον πόλεμο στο Κόσοβο.
Μετά από επίσκεψη του γενικού γραμματέα κ. Ε. Γιαννακόπουλου στον Νομό την περασμένη Παρασκευή, αποφασίστηκε η άμεση ενίσχυση του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού αποκλειστικά για τον νομό Πιερίας για τόνωση τουλάχιστον του εγχώριου τουρισμού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συνεκτιμώντας τη μέχρι σήμερα πορεία της τουριστικής κίνησης, σε συνδυασμό με την εξέλιξη του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού που ήδη εφαρμόζει, αποφάσισε με έγκριση του υπουργού Ανάπτυξης, να οργανώσει την τρίτη φάση διανομής δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού, για ενδιαφερόμενους που θα πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους στα τουριστικά καταλύματα αποκλειστικά του νομού Πιερίας.
Ο ΕΟΤ αποφάσισε να αυξήσει σημαντικά τη δική του οικονομική συμμετοχή. Έτσι οι δικαιούχοι θα καταβάλουν στα καταλύματα συμμετοχή μειωμένη κατά 1000 δρχ. από την αναγραφόμενη στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο του ΕΟΤ.
Όταν η αναγραφόμενη τιμή συμμετοχής είναι μικρότερη από 1000 δρχ. δεν θα καταβάλλεται καμία συμμετοχή.
Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιούν τις διακοπές τους μέχρι 31/12/99.
Η διανομή των δελτίων θα γίνει από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας από 22-29 Ιουλίου 1999.
Ο ΕΟΤ ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που εφαρμόζει φέτος ο Οργανισμός έχει ως στόχο την υποστήριξη της τουριστικής αγοράς στις περιοχές της χώρας που εμφάνισαν ευαισθησία λόγω της κρίσης στο Κόσοβο. Μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί, μέσω των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, περισσότερα από 20.000 δελτία σε δικαιούχους, για την πραγματοποίηση διακοπών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024