Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροσπάθειες για στρατηγικές συμμαχίες από την Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.

Προσπάθειες για στρατηγικές συμμαχίες από την Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.

Κατά την διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών, Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. παρουσιάστηκε από την κ. Μ. Ασημακοπούλου, έρευνα της εταιρίας Deloitte Touche, σχετικά με τις δυνατότητες που […]

Κατά την διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών, Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. παρουσιάστηκε από την κ. Μ. Ασημακοπούλου, έρευνα της εταιρίας Deloitte Touche, σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν για στρατηγικές συμμαχίες και συγχωνεύσεις τουριστικών γραφείων στον ελλαδικό χώρο, με βάση τα διεθνή πρότυπα.
Ο κ. Γκίνης, πρόεδρος της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α., ανέφερε ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα κλείσουν στην Ελλάδα περίπου 1.000 τουριστικά γραφεία, και για αυτό το λόγο ο κλάδος θα πρέπει να προβεί σε εκσυγχρονιστικές κινήσεις μεταξύ των οποίων και η σύναψη <Κ>συμμαχίας<.>. Η πρόταση της Deloitte Touche, για αστικό συνεταιρισμό δεν βρήκε σύμφωνα πολλά μέλη της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. και έτσι αποφασίστηκε να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες στην ερευνήτρια εταιρία για να βρεθεί κάποιο άλλο σχήμα, το οποίο και στην συνέχεια θα προταθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024