Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΠροτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης από το Athenaeum Inter-Continental

Προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης από το Athenaeum Inter-Continental

To Athenaeum Inter-Continental εγκαινιάζει τη φετινή περίοδο με τρεις ξεχωριστές προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης στο εστιατόριο Pergola. Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη διοργανώνονται βραδιές “Mediterraneo” με Μεσογειακή κουζίνα, από τους καλύτερους chef […]

To Athenaeum Inter-Continental εγκαινιάζει τη φετινή περίοδο με τρεις ξεχωριστές προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης στο εστιατόριο<.> Pergola.
Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη διοργανώνονται βραδιές “Mediterraneo” με Μεσογειακή κουζίνα, από τους καλύτερους chef του ξενοδοχείου, κάθε Παρασκευή βραδιές “New Orleans” με γεύσεις και μουσική από τη Νέα Ορλεάνη, και κάθε Κυριακή μεσημέρι, “Ελληνική Brunch” με αυθεντικές συνταγές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το πρόγραμμα του “Mediterraneo” ξεκίνησε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και δίνει έμφαση στις γεύσεις από την Ελλάδα, την Ιταλία, και τη Γαλλία. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν υλικά του μενού τους.
Κάθε Παρασκευή, μετά τις 12 Νοεμβρίου, θα υπάρχει το πρόγραμμα “New Orleans” με μουσική από την πενταμελή ορχήστρα “Wersteiner Midnight Train”.
Όσο για το Κυριακάτικο Brunch, το οποίο ξεκίνησε χθες, ενθουσιάζει του λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας. Περισσότεροι από 65 chefs ενώνουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους για να το παρουσιάσουν τις ελληνικές και κυπριακές συνταγές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024