Τελευταία νέα
ΑρχικήΠρόταση για περισσότερες βελτιώσεις στις πλαζ του ΕΟΤ

Πρόταση για περισσότερες βελτιώσεις στις πλαζ του ΕΟΤ

Τις πλαζ του ΕΟΤ στην ακτή του Σαρωνικού, που ανακαινίστηκαν και συντηρήθηκαν με ταχύρυθμο πρόγραμμα το τελευταίο τρίμηνο, επισκέφθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. […]

Τις πλαζ του ΕΟΤ στην ακτή του Σαρωνικού, που ανακαινίστηκαν και συντηρήθηκαν με ταχύρυθμο πρόγραμμα το τελευταίο τρίμηνο, επισκέφθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος. Σκοπός ήταν ο σχηματισμός προσωπικής άποψης για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, προς τους λουόμενους, καθώς και για την βελτίωση της λειτουργικότητας τους.
Όπως τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην βελτίωση της "εικόνας" των πλαζ του ΕΟΤ, που αποτελούν κοινωνικό έργο και καλύπτουν τις ανάγκες των εκατομμυρίων κατοίκων του λεκανοπεδίου της Αττικής. Θα γίνουν ακόμη ορισμένες βελτιώσεις πρόσθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος, ώστε από το έτος 2000 οι πλαζ του ΕΟΤ να αποτελούν πρότυπα υποδειγματικής οργάνωσης και λειτουργίας.
Το 1998 ο αριθμός των επισκεπτών στις πλαζ του ΕΟΤ ήταν περίπου 1.500.000 λουόμενοι.
Ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε ότι η πολιτική στο ζήτημα των πλαζ είναι να παραμείνουν υπό την εποπτεία του ΕΟΤ και να μειωθεί σταδιακά, ακόμη περισσότερο η τιμή εισόδου, η οποία ενώ πέρσι ήταν 1000-1100 δρχ. το άτομο, εφέτος μειώθηκε στις 600-700 δρχ. Υπάρχει τρόπος να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας των πλαζ, πρόσθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος, με την καλύτερη αξιοποίηση της εσωτερικής τους οργάνωσης και την παροχή διαφόρων υπηρεσιών, υψηλότερου επιπέδου.
"Είναι απαραίτητο να βελτιωθεί η απόδοση από τις εσωτερικές εκμεταλλεύσεις των πλαζ, ώστε τα έσοδα που θα προκύψουν να διατεθούν για την περαιτέρω αναβάθμιση των μονάδων", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος.
Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί φέτος στην συντήρηση της σημερινής κατάστασης των πλαζ του ΕΟΤ και κυρίως στην καθαριότητα όπου χρησιμοποιούνται και εξωτερικά συνεργεία, όπως επίσης και στην αποτελεσματική φύλαξη των πλαζ, την οποία έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024