Τελευταία νέα
ΑρχικήΣεμινάρια πωλήσεων από το Hydra Travel

Σεμινάρια πωλήσεων από το Hydra Travel

Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου, το Hydra Travel προσκαλεί όλους τους τουριστικούς πράκτορες στα γραφεία του κάθε Τετάρτη για επιμορφωτικά σεμινάρια προώθησης και πωλήσεων προορισμών. Για πρώτη φορά στην […]

Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου, το Hydra Travel προσκαλεί όλους τους τουριστικούς πράκτορες στα γραφεία του κάθε Τετάρτη για επιμορφωτικά σεμινάρια προώθησης και πωλήσεων προορισμών.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μοναδικοί προορισμοί όπως ο Άγιος Δομίνικος, τα νησιά των Μαλδίβων, η Κούβα, μπορούν να γίνουν πιο γνωστά και προσιτά σε όλους τους τουριστικούς πράκτορες. Σκοπός των σεμιναρίων είναι η πλήρης ενημέρωση έτσι ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα για καινούργιους, αλλά και παλιούς, προορισμούς. Το ευρύ φάσμα των προϊόντων κάτω από την ομπρέλα του Hydra Travel καλύπτει όλα τα γούστα και με τα σεμινάρια αυτά δίνεται η ευκαιρία να προσφερθεί και στους πελάτες-τουρίστες, ολοκληρωμένη γνώση για ορισμένα από τα ωραιότερα και πιο δημοφιλή μέρη του κόσμου.
Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Τετάρτη μέχρι τις 24 Νοεμβρίου στα γραφεία του Hydra Travel και διαρκούν από τις 9.30 μέχρι και τις 15.30.
Τα θέματα που αναλύονται είναι τα Sandals of the Caribbean all-inclusive θέρετρα, Παραλίες για κάθε γούστο, η Κούβα, η Δομινικανή Δημοκρατία, τα πακέτα της Austrian Holidays, εκδρομές με μοτοσικλέτα και ταξίδια κινήτρων, και τα πακέτα της Emirates Holidays.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024