Τελευταία νέα
ΑρχικήSingapore Airlines: Κανονικά όσα δρομολόγια δεν γίνονται τα μεσάνυχτα της αλλαγής της χιλιετίας

Singapore Airlines: Κανονικά όσα δρομολόγια δεν γίνονται τα μεσάνυχτα της αλλαγής της χιλιετίας

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε εχθές ότι θα συνεχίσει να πετάει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία κατά την παραμονή της αλλαγής της χιλιετίας, αλλά και κατά την 1η Ιανουαρίου του […]

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε εχθές ότι θα συνεχίσει να πετάει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία κατά την παραμονή της αλλαγής της χιλιετίας, αλλά και κατά την 1η Ιανουαρίου του 2000, σε άλλες όμως περιοχές θα γίνουν ακυρώσεις και αλλαγές δρομολογίων.

Τα δρομολόγια που θα επηρεαστούν είναι όσα θα βρίσκονταν σε εξέλιξη τα μεσάνυχτα σε διαφορετικές χρονικές ζώνες ανά τον κόσμο, ή τα μεσάνυχτα ώρα Greenwich που είναι η παγκόσμια ώρα για τις αερομεταφορές.

Όσα δρομολόγια δεν έχουν προγραμματιστεί να βρίσκονται σε εξέλιξη την κρίσιμη ώρα δεν θα επηρεαστούν.

Τα περισσότερα δρομολόγια στη Νοτιοανατολική Ασία θα πραγματοποιηθούν κανονικά, καθώς και αρκετά από τα διερχόμενα τον Ειρηνικό και την Βόρειο Ασία.

Περισσότερο επηρεάζονται τα δρομολόγια από και προς σημεία στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Νότιο Ασία, καθώς και όσα διέρχονται τον Ατλαντικό.

"Τα δρομολόγια αυτά ή θα αλλάξουν ώρα, ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό, δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου" δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Dr Cheong Choong Kong. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Dr C.C.Kong, η SIA αν και είναι εντυπωσιασμένη από τις προόδους που έγιναν στον τομέα των αερομεταφορών και των αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο για τη διασφάλιση των πτήσεων στη διάρκεια της αλλαγής από το 1999 στο 2000, εντούτοις δεν έχουν στοιχεία για την ετοιμότητα όλων των χωρών πάνω από τις οποίες θα διέλθουν οι πτήσεις της SIA εκείνη την ώρα. Ως εκ τούτου ". . .δεν θέλουμε να ρισκάρουμε να φέρουμε τους επιβάτες μας σε δύσκολη θέση, όσο μικρή κι αν είναι αυτή η πιθανότητα" είπε χαρακτηριστικά ο Dr C.C.Kong.

Όσοι λοιπόν σκόπευαν να ταξιδέψουν την συγκεκριμένη ώρα της αλλαγής, καλό θα ήταν να ενημερώνονται πρώτα από τα γραφεία της SIA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024