Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΣυνδυασμός διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες

Συνδυασμός διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες

Πρόσφατη έρευνα για τις τάσεις των Γερμανών τουριστών αποκάλυψε ότι οι Γερμανοί<.> τουρίστες όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται για ηλιόλουστες διακοπές και θαλάσσια μπάνια σε συνδυασμό όμως και με μικρές εκδρομές […]

Πρόσφατη έρευνα για τις τάσεις των Γερμανών τουριστών αποκάλυψε ότι οι Γερμανοί<.> τουρίστες όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται για ηλιόλουστες διακοπές και θαλάσσια μπάνια σε συνδυασμό όμως και με μικρές εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες.
Ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός Gebeco που μέχρι τώρα πρόσφερε διακοπές στην Ασία με προγράμματα που κατά το πλείστον περιείχαν διακοπές σε παραλίες και ήλιο, από τώρα και στο εξής θα προσφέρει περιοχές που συνδυάζουν τις παραλίες με πόλεις για μικρές εξορμήσεις.
Διάφοροι άλλοι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες προσφέρουν διακοπές με μόνο θάλασσα και ήλιο όπως ο Ikarus Tours και ο Oger Tours, ο οποίος ενώ εξειδικεύεται στην Τουρκία, άρχισε να προσφέρει και ασιατικούς προορισμούς και προορισμούς στην Καραϊβική.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023