Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνέδριο ABTA: Tour Operator και Ολυμπιακή κάλυψαν τις αεροπορικές θέσεις

Συνέδριο ABTA: Tour Operator και Ολυμπιακή κάλυψαν τις αεροπορικές θέσεις

Το πρόβλημα με την έλλειψη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Κω με την Μ. Βρετανία και η ακριβότερη οικονομική προσφορά της Κω έναντι της Λισσαβόνας παραλίγο να οδηγήσουν το συνέδριο της […]

Το πρόβλημα με την έλλειψη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Κω με την Μ. Βρετανία και η ακριβότερη οικονομική προσφορά της Κω έναντι της Λισσαβόνας παραλίγο να οδηγήσουν το συνέδριο της ABTA στη δεύτερη διεκδικήτρια πόλη.
Στο πρώτο πρόβλημα τη λύση έδωσε ο γνωστός ειδικευμένος για Ελλάδα tour operator, Kosmar, ο οποίος δέσμευσε 2.000 περίπου αεροπορικές θέσεις σε απευθείας charter πτήσεις, με επικρατέστερη αεροπορική εταιρία την Air 2000. Η Ολυμπιακή Αεροπορία με τη σειρά της έχει δεσμευτεί για την προσφορά 800 θέσεων, χωρίς όμως να έχουμε πληροφόρηση ακόμη αν πρόκειται να αφορούν πτήσεις μέσω Αθήνας ή απευθείας.
Η δέσμευση του ΕΟΤ την τελευταία στιγμή να καλύψει την οικονομική διαφορά των 18.000 λιρών Αγγλίας έλυσε και το τελευταίο πρόβλημα.
Τέλος, οι σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις του καινούργιου Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου της Κω (KICC) κέρδισαν τις εντυπώσεις του Δ.Σ. της ABTA μιας και κρίθηκαν ικανότερες να εξυπηρετήσουν τους 2.500 συνέδρους που αναμένονται, έναντι του αρκετά μικρότερου συνεδριακού κέντρου της Λισσαβόνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές το συγκρότημα "Kipriotis" εξαίρει την "…πολύτιμη προσπάθεια του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο, που διευθύνεται από τον κ. Παναγιώτη Αργυρό, να υποστηριχθεί η ελληνική υποψηφιότητα για την ανάληψη από τη χώρα μας του παραπάνω συνεδρίου, καθώς και την άμεση κατανόηση και καθοριστική παρέμβαση του γ.γ. του ΕΟΤ κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024