Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνέδριο για τον τουρισμό του γκολφ στην Κέρκυρα

Συνέδριο για τον τουρισμό του γκολφ στην Κέρκυρα

Διήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα με θέμα «Golf Tourism in Greece», στο ξενοδοχείο Grecotel Hotel Imperial στις 14 και 15 Οκτωβρίου. Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία Golf Courts […]

Διήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα με θέμα «Golf Tourism in Greece», στο ξενοδοχείο Grecotel Hotel Imperial στις 14 και 15 Οκτωβρίου. Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία Golf Courts International Ltd, GCI, και την Grecotel και υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Σκοπός είναι η προβολή του σπορ του γκολφ στην ελληνική αγορά, όπου δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο, όπως επίσης και των προοπτικών της Ελλάδας να αναδειχθεί σε βασικό τουριστικό προορισμό παικτών γκολφ.
Με περισσότερους από 10 εκατ. τουρίστες κάθε χρόνο η ελληνική αγορά μόλις τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τα πλεονεκτήματα των ειδικών μορφών τουρισμού και ειδικότερα του γκολφ και της προώθησης του στα 34 εκατ. παικτών γκολφ ανά τον κόσμο.
Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν κυβερνητικοί εκπρόσωποι, επενδυτικά στελέχη, ανώτατα στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς. Μεταξύ των ομιλητών είναι και ο γενικός διευθυντής του ΕΟΤ κ. Κ. Κατσιγιάννης, ενώ η βασική παρουσίαση θα γίνει από την εταιρία GCI Ltd., που θα αναπτύξει την ιδέα δημιουργίας γηπέδων γκολφ, με την μέθοδο του Golf Courts. Το Golf Court όπως εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της GCI, κ. John Sale είναι αναγνωρισμένο από το PGA και διακεκριμένους παίκτες του αθλήματος. Το Golf Court είναι ένα κανονικό γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες το οποίο όμως να οικοδομηθεί σε έκταση 60-80 στρέμματα αντί των 600 που απαιτούνται συνήθως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024