Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία Singapore Airlines και Hyatt

Συνεργασία Singapore Airlines και Hyatt

Σε συνεργασία κατέληξε η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines με τα ξενοδοχεία Hyatt από την 1η Σεπτεμβρίου. Έτσι λοιπόν η Singapore Airlines προστέθηκε στον μεγάλο αριθμό των αεροπορικών εταιριών που συνεργάζονται […]

Σε συνεργασία κατέληξε η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines με τα ξενοδοχεία Hyatt από την 1η Σεπτεμβρίου. Έτσι λοιπόν η Singapore Airlines προστέθηκε στον μεγάλο αριθμό των αεροπορικών εταιριών που συνεργάζονται με τα Hyatt σε προγράμματα συχνών επιβατών.
Τα μέλη του προγράμματος KrisFlyer, το οποίο είναι το πρόγραμμα της Singapore Airlines για τους συχνούς της επιβάτες, θα μπορούν να κερδίζουν μίλια όταν διαμένουν σε οποιοδήποτε από τα 191 ανά τον κόσμο ξενοδοχεία Hyatt.
Ο κ. Nan Krump Moss βοηθός του αντιπροέδρου των παγκοσμίων συμφωνιών marketing της αλυσίδας Hyatt ανακοίνωσε ότι η συνεργασία αυτή δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες μας να έχουν κέρδη σε μίλια από την διαμονή τους, και είναι ένα παράδειγμα της θέληση μας για παγκόσμιες συμφωνίες.
Για να γιορταστεί η συνεργασία αυτή το αρχικό διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου τα ξενοδοχεία Hyatt θα προσφέρουν στα μέλη του KrisFlyer τα διπλά μίλια για κάθε διαμονή σε οποιοδήποτε από τα περίπου 80 ξενοδοχεία τους που υπάρχουν σε 30 χώρες, εκτός από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, και την Καραϊβική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024