Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία της Windstar Cruises με ελληνική εταιρία

Συνεργασία της Windstar Cruises με ελληνική εταιρία

Με την ευκαιρία του ξεκινήματος κρουαζιέρων σε ελληνικά νησιά της εταιρίας Windstar Cruises, η εταιρία Amphitrion Air Services συνεργάστηκε μαζί της αντιπροσωπεύοντας την ως γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων, GSA, για την […]

Με την ευκαιρία του ξεκινήματος κρουαζιέρων σε ελληνικά νησιά της εταιρίας Windstar Cruises, η εταιρία Amphitrion Air Services συνεργάστηκε μαζί της αντιπροσωπεύοντας την ως γενικός αντιπρόσωπος<.> πωλήσεων, GSA, για την Ελλάδα.
Η Windstar Cruises αυτό το καλοκαίρι άρχισε να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά με το κρουαζιερόπλοιο Wind Spirit, το οποίο ξεκινάει κάθε δεύτερο Σάββατο από τον Πειραιά και σε μια εβδομάδα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου και επιστρέφει ακολουθώντας την ίδια πορεία. Τα λιμάνια που επισκέπτεται το πλοίο είναι Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Μποντρούμ (Αλικαρνασσός), Κουσάντασι (Έφεσος) και Κωνσταντινούπολη. Από τη νέα περίοδο στις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά θα ενσωματωθεί και το Wind Song.
Το χειμώνα το πλοίο θα πηγαίνει στη Καραϊβική, και το καλοκαίρι θα κάνει την παραπάνω διαδρομή στο Αιγαίο. Το κρουαζιερόπλοιο είναι χωρητικότητας 148 επιβατών σε δίκλινες άνετες καμπίνες ιδίου μεγέθους και διακόσμησης, εκτός από μια η οποία είναι σουίτα.
Το περασμένο Σάββατο, το κρουαζιερόπλοιο Wind Spirit δέχθηκε στον Πειραιά επισκέπτες, Έλληνες δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, και με την ευκαιρία αυτή ο πρόεδρος της Amphitrion Air Services, κ. Μήτσιου, ανέφερε ότι η ατμόσφαιρα της ιδιωτικής κρουαζιέρας με πανιά που δημιουργεί το καράβι αυτό, αρέσει πολύ στον κόσμο, ο οποίος στο τέλος της κρουαζιέρας είναι ενθουσιασμένος. «Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας δεν είναι απρόσωπη, κάνοντας τους επιβάτες να νιώθουν πολύ άνετα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Έτσι λοιπόν στο ερώτημα «κρουαζιέρα ή yachting;» ο Amphitrion Air Services απαντάει από φέτος. . . «γιατί όχι και τα δύο!».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024