Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία του ΟΣΕ με την Hertz

Συνεργασία του ΟΣΕ με την Hertz

Ο ΟΣΕ και η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Hertz-Autohellas SA παρουσιάζουν το νέο πρόγραμμα «rail & drive», το οποίο δίνει μειωμένες τιμές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους επιβάτες των τρένων του ΟΣΕ. […]

Ο ΟΣΕ και η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Hertz<.>-Autohellas SA παρουσιάζουν το νέο πρόγραμμα «rail & drive», το οποίο δίνει μειωμένες τιμές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους επιβάτες των τρένων του ΟΣΕ<.>.
Η κράτηση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει και από τα εκδοτήρια του ΟΣΕ, αλλά και από τα καρτοτηλέφωνα των συρμών.
Η παράδοση των αυτοκινήτων στους επιβάτες του ΟΣΕ θα γίνεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση στους σταθμούς των τρένων, κατά την άφιξη τους.
Τα πρώτα γραφεία ενοικίασης έχουν αρχίσει να λειτουργούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στη Λάρισα και στον Βόλο.
Οι επιβάτες του ΟΣΕ που θα κάνουν την χρήση του προγράμματος θα αποκτούν δωρεάν τη διεθνή κάρτα Hertz No 1 Club, η οποία προσφέρει μειωμένες τιμές για το πρόγραμμα “rail & drive” σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με τον ειδικό κωδικό CDP 861307.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024