Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασίες της Luxury Hotel Collection με διακεκριμένους Έλληνες chefs
Το Lesante απέκτησε ένα αξιόλογο γαστρονομικό εστιατόριο, το "Neptune"

Συνεργασίες της Luxury Hotel Collection με διακεκριμένους Έλληνες chefs

Το περυσινό εγχείρημα του Knossos Beach στο Ηράκλειο με τη δημιουργία του 'SWELL' και τη φροντίδα του κ. Λευτέρη Λαζάρου, όπως και την προϋπάρχουσα συνεργασία με τον κ. Δ. Σκαρμούτσο στο 'Homeric Poems' της Σαντορίνης, έρχεται να ολοκληρώσει η συνεργασία του κ. Σκαρμούτσου στο Lesante Hotel & Spa στη Ζάκυνθο.

Η αλυσίδα Luxury Hotel Collection, έχοντας πάντα σαν αρχή την προσφορά των πιο ποιοτικών υπηρεσιών και προσπαθώντας συνεχώς να προσφέρει “εμπειρία” και όχι μόνον διαμονή στους φιλοξενούμενους της, προχώρησε σε σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένους chefs, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις παροχές υπηρεσίας στα ξενοδοχεία της.

Το περυσινό εγχείρημα του Knossos Beach στο Ηράκλειο με τη δημιουργία του “SWELL” και τη φροντίδα του κ. Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος το επιμελείται, όπως και την προϋπάρχουσα συνεργασία με τον κ. Δ. Σκαρμούτσο στο “Homeric Poems” της Σαντορίνης, έρχεται να ολοκληρώσει η συνεργασία του κ. Σκαρμούτσου στο Lesante Hotel & Spa στη Ζάκυνθο.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα τις αρχές του ξενοδοχείου και του διευθύνοντος συμβούλου της αλυσίδας, κ. Τρύφωνα Γεωργόπουλου, το Lesante απέκτησε ένα από τα πλέον αξιόλογα γαστρονομικά εστιατόρια του Ιονίου, το “Neptune”. Ο chef de cuisine κ. Δημήτρης Κατριβέσης –επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της ομάδας του Ferran Adria– ανέλαβε εξ’ολοκλήρου την κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου, εκπλήσσοντας ημεδαπούς και αλλοδαπούς. Προβάλλοντας μέσα από τις γνώσεις του την παραδοσιακή επτανησιακή κουζίνα, και σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που παρέχονται από το ξενοδοχείο στους επισκέπτες –οινογνωσίες, μαθήματα μαγειρικής, επισκέψεις σε παραγωγούς τοπικών προϊόντων, κ.ά.- ο ταξιδιώτης αποκομίζει μια αίσθηση ολοκληρωμένης εμπειρίας του νησιού. Η προσπάθεια των ιδιοκτητών του Lesante -κ. Διονύση και Κώστα Βυθούλκα– για να ξεχωρίσει η μονάδα από τον μαζικό τουρισμό που κατακλύζει τόσα χρόνια τη Ζάκυνθο, έτυχε πλήρους υποστήριξης από σχεδόν όλους τους ταξιδιωτικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι χαρακτηρισμένοι “μαζικοί” Tour Operators αναγνωρίζουν τις αξίες που μπορούν να προσφερθούν στους πελάτες τους, και σίγουρα ψάχνουν κάτι διαφορετικό.

Στόχος της Luxury Hotel Collection, όπως τονίζει ο γενικός διευθυντής κ. Τρύφωνας Γεωργόπουλος είναι “να προωθείται η χώρα μας, μέσω των αναβαθμισμένων υπηρεσιών που προσφέρουμε και όχι μέσω των μαζικών παροχών σε απαίδευτο ταξιδιωτικό κοινό. Σίγουρα είναι πιο δύσκολος ο δρόμος, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024