Τελευταία νέα
ΑρχικήΘα λυθεί το πρόβλημα των αεροπορικών θέσεων που αντιμετωπίζουν οι εξειδικευμένοι tour operators;

Θα λυθεί το πρόβλημα των αεροπορικών θέσεων που αντιμετωπίζουν οι εξειδικευμένοι tour operators;

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μικροί και εξειδικευμένοι tour operators της Αγγλίας, ιδίως μετά την απόφαση της Caledonian Airways να μειώσει τον αριθμό θέσεων που τους παρέχει, φαίνεται να βρίσκει […]

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μικροί και εξειδικευμένοι tour operators της Αγγλίας, ιδίως μετά την απόφαση της Caledonian Airways να μειώσει τον αριθμό θέσεων που τους παρέχει, φαίνεται να βρίσκει την λύση του.
Μια νέα αεροπορική εταιρία θα πετάει από το Gatwick το επόμενο καλοκαίρι και πίσω από αυτή την κίνηση λέγεται ότι είναι η αεροπορική εταιρία Excel Aviation που δημιουργήθηκε πριν από δύο μήνες από το Libra Holidays που ειδικεύεται στις διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Παρόλα αυτά ο διευθυντής της Excel Aviation κ. Steve Tomlinson δεν παραδέχθηκε ότι πρόκειται να γίνει μια τέτοια κίνηση, και ανέφερε ότι η εταιρία δεν έχει σχέδια για την ίδρυση θυγατρικής αεροπορικής εταιρίας.
Στην Αγγλία, αεροπορικοί παρατηρητές αναφέρουν ότι υπάρχει αυτή την στιγμή ένα μεγάλο κενό, και κάποιος πρέπει να το δει και να το εκμεταλλευτεί. Αυτό σκοπεύει κατά την γνώμη τους να κάνει η Excel Aviation.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024