Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική έρευνα από το London School of Economics και το IPK World Travel Monitor

Τουριστική έρευνα από το London School of Economics και το IPK World Travel Monitor

Σε συμφωνία για μελλοντικές μελέτες στον χώρο του τουρισμού κατέληξαν το Centre of the Philosophy of Natural and Social Science του London School of Economics and Political Science και η […]

Σε συμφωνία για μελλοντικές μελέτες στον χώρο του τουρισμού κατέληξαν το Centre of the Philosophy of Natural and Social Science του London School of Economics and Political Science και η διεθνής εταιρία IPK World Travel Monitor.

Η πρώτη έρευνα που θα κάνουν από κοινού τα δύο ερευνητικά κέντρα θα έχει τίτλο «Micro-econometric Model of Tourist Destination Choice», και θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα που διαθέτει η εταιρία IPK World Travel Monitor, από την μεγαλύτερη τουριστική έρευνα που έχει γίνει στην Ευρώπη, την European Travel Monitor. Η έρευνα θα αναλύει τις περιοχές από όπου προέρχονται οι ταξιδιώτες δίνοντας αποτελέσματα για τις σχέσεις ανάμεσα στην οικονομική κατάσταση των περιοχών αυτών και στις ταξιδιωτικές συνήθειες του τοπικού πληθυσμού.

Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας θα δώσει στους ερευνητές στοιχεία και πληροφόρηση για την επίδραση της οικονομικής δραστηριότητας στην ζήτηση για τον εξερχόμενο τουρισμό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της IPK World Travel Monitor κ. Rolf Freitag "εδώ και πολύ καιρό είχαμε καταλάβει ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτών διαλέγουν ένα συγκεκριμένο προορισμό. Το μοντέλο του London School of Economics θα μας επιτρέψει να αναγνωρίσουμε και να εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες και ακρίβεια αυτές τις τάσεις."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024