Τελευταία νέα
ΑρχικήΒελτιώσεις στην Club Europe ανακοινώνει η British Airways

Βελτιώσεις στην Club Europe ανακοινώνει η British Airways

Εντός της σημερινής ημέρας η British Airways ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα βελτίωσης της Club Europe, ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας. Το νέο προϊόν πρόκειται να παρουσιαστεί στο πρώτο Airbus […]

Εντός της σημερινής ημέρας η British Airways ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα βελτίωσης της Club Europe, ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας.

Το νέο προϊόν πρόκειται να παρουσιαστεί στο πρώτο Airbus A319, νέας γενεάς, της εταιρίας που πετάει στο αεροδρόμιο του Μπίρμινχαμ για μία δεξίωση που παρατίθεται ο διευθύνων σύμβουλος της BA, κ. Bob Ayling, και ο Dr Dietrich Russel, chief operating officer της Airbus.

Η νέα Club Europe διαθέτει επανασχεδιασμένες θέσεις, νέο εσωτερικό, ανακαινισμένους χώρους υποδοχής και ταχύτερες διαδικασίες check-in. Με αυτό τον τρόπο η British Airways θέλει α διασφαλίσει την θέση της ως η πρώτη επιλογή για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους εντός της Ευρώπης.

Όπως δήλωσε ο Bob Ayling "η British Airways είναι αποφασισμένη να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και γι αυτό το λόγο επενδύει πάνω από 6 δισ. λίρες Αγγλίας στο πιο φιλόδοξο πρόγραμμα αναβάθμισης των προϊόντων που προσφέρονται στους διακεκριμένους επιβάτες. Η αρχή έγινε με την Club Europe και θα ακολουθήσουν η Club World, Concorde, και η First τον επόμενο χρόνο."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024