Τελευταία νέα
ΑρχικήΒοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας από την γερμανική τουριστική βιομηχανία

Βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας από την γερμανική τουριστική βιομηχανία

Τα νέα του σεισμού στην Τουρκία έκαναν τους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας να ενεργήσουν άμεσα. Με πρωτοβουλία του μεγαλύτερου τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας που ειδικεύεται στην Τουρκία, του Vural Oeger, […]

Τα νέα του σεισμού στην Τουρκία έκαναν τους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας να ενεργήσουν άμεσα. Με πρωτοβουλία του μεγαλύτερου τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας που ειδικεύεται στην Τουρκία, του Vural Oeger, έφυγαν από τη Γερμανία εννέα φορτηγά με βοήθεια, όπως τρόφιμα, φάρμακα, και ρούχα.

Επίσης, βοήθεια ξεκίνησε και από το Αμβούργο και πολλά ξενοδοχεία έδωσαν κουβέρτες. Όλες οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη μετέφεραν βοήθεια και έχει οργανωθεί μια ομάδα από 30 άτομα που διευθύνουν τις προσπάθειες.

Η TUI επίσης έδωσε το παρών, και όπως δήλωσε ο διευθυντής των διεθνών πτήσεων της εταιρίας κ. Guenter Ihlau έχουν σταλεί 300 σκηνές, και η γερμανική πρεσβεία πρόκειται να μοιράσει στους σεισμοπαθείς ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο δεν ανακοινώνεται αλλά όπως αναφέρουν πηγές θα είναι πενταψήφιο σε γερμανικά μάρκα, και προέρχεται από την ασφαλιστική εταιρία Hanse-Merkur.

Ανάμεσα στις τουριστικές εταιρίες που πρόσφεραν βοήθεια είναι η C&N Touristic, η FTI που οργανώνει την δική της ομάδα βοήθειας, η γερμανοτουρκική αεροπορική εταιρία Sun Express που μεταφέρει τόνους βοήθειας, ο τουριστικός οργανισμός Transorient που όπως ανέφερε γενικός του διευθυντής κ. Zeynel θα κτίσει ένα ορφανοτροφείο, ενώ η γερμανική αεροπορική εταιρία Aero Lloyd έστειλε πρώτες βοήθειες αξίας 600.000 γερμανικών μάρκων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024