Τελευταία νέα
ΑρχικήΒραβεία για την Σιγκαπούρη

Βραβεία για την Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη, το αεροδρόμιο Changi, και η Singapore Airlines βραβεύθηκαν προχθές με το βραβείο της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού Conde Nast Traveller 1999. Η τελετή έγινε στο Μουσείο Victoria & […]

Η Σιγκαπούρη, το αεροδρόμιο Changi, και η Singapore Airlines βραβεύθηκαν προχθές με το βραβείο της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού Conde Nast Traveller 1999. Η τελετή έγινε στο Μουσείο Victoria & Albert και τα κριτήρια για τους νικητές ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας του περιοδικού σε 30.000 αναγνώστες.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν 100 ξενοδοχεία, ιαματικά κέντρα, νησιά, αεροπορικές εταιρίες, πόλεις, και εταιρίες κρουαζιέρων.

Η Σιγκαπούρη ψηφίστηκε ως η καλύτερη και η πιο ασφαλής πόλη και το βραβείο το παρέλαβε ο κ. Gerry Tevens, διευθυντής marketing Αγγλίας και Ιρλανδίας της SIA. Η δεύτερη πόλη ήταν το Σικάγο.

Το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης Changi Airport ψηφίστηκε πρώτο από τους αναγνώστες για την καθαρότητα του, την διακόσμηση του και τον σχεδιασμό του, και τις διευκολύνσεις που παρέχει. Το βραβείο παραλήφθηκε από τον καθηγητή Pang Eng Fong, επίτροπος της Σιγκαπούρης στην Αγγλία. Η διαφορά μεταξύ του δεύτερου αεροδρομίου που ήταν το Chek Lap Kok ήταν 0,06 πόντους με άριστα το 100.

Η Singapore Airlines ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μακρινός προορισμός για διακοπές, με τις καλύτερες διευκολύνσεις για πριν και μετά την πτήση, το καλύτερο προσωπικό, φαγητό, και διασκέδαση κατά την διάρκεια της πτήσης.

Το βραβείο το παρέλαβε ο κ. Sim Kay Wee αντιπρόεδρος για την Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024