Τελευταία νέα
ΑρχικήΞεκίνησε η παραλαβή των νέων Airbus από την British Airways

Ξεκίνησε η παραλαβή των νέων Airbus από την British Airways

Την περασμένη Πέμπτη παρέλαβε η British Airways το πρώτο από τα 59 αεροσκάφη Airbus, που είχε παραγγείλει τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του […]

Την περασμένη Πέμπτη παρέλαβε η British Airways το πρώτο από τα 59 αεροσκάφη Airbus, που είχε παραγγείλει τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Birmingham στην Αγγλία.

Το 39 αεροσκάφη Α319 και τα 20 Α320, αντιπροσωπεύουν μια συνολική επένδυση ύψους περίπου 1,6 δισεκατομμυρίων λιρών Αγγλίας και η παραλαβή τους θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2004 αντικαθιστώντας σταδιακά παλαιότερα αεροσκάφη του στόλου της British Airways.

Η παραγγελία αυτή έγινε στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρίας για μείωση της χωρητικότητας του στόλου της κατά 12% μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η εταιρία θα δώσει έμφαση στα πιο κερδοφόρα τμήματα της παγκόσμιας αγοράς διαθέτοντας έναν υπερσύγχρονο στόλο.

Τα νέα αεροσκάφη είναι λιγότερα θορυβώδη από αυτά που θα αντικαταστήσουν και αποτελούν μέρος ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους έξι δισεκατομμυρίων λιρών Αγγλίας για τη σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων της British Airways.

Πενήντα εκατομμύρια από αυτά θα διατεθούν για την αναβάθμιση της θέσης "Club Europe", η οποία είναι η business class της εταιρίας για πτήσεις εντός της Ευρώπης. Το νέο προϊόν, με δερμάτινα καθίσματα και άλλες βελτιώσεις, παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο αεροδρόμιο του Birmingham με την ευκαιρία της άφιξης του Α319.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο υπουργός εμπορίου και βιομηχανίας της Μεγάλης Βρετανίας κ. Stephen Byers.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024