Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔωρεά του Ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Δωρεά του Ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Η διοίκηση του Ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά στο τοπικό νοσοκομείο της Ζακύνθου προμηθεύοντός το με ιατρικό εξοπλισμό (μάσκες FFP2 ενεργού άνθρακα με βαλβίδα […]

Η διοίκηση του Ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά στο τοπικό νοσοκομείο της Ζακύνθου προμηθεύοντός το με ιατρικό εξοπλισμό (μάσκες FFP2 ενεργού άνθρακα με βαλβίδα εκπνοής και ολόσωμες στολές προστασίας). Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωτεινός Βυθούλκας, δήλωσε: “Έχουμε να κάνουμε με μια σκληρή και σοβαρή κατάσταση σε παγκόσμια κλίμακα. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στο επίπεδο που μπορούμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Είναι το δίκαιο και ηθικό που πρέπει να κάνουμε. Για το λόγο αυτό, ο όμιλος Lesante Collection αποφάσισε να προσφέρει στο νοσοκομείο μας στη Ζάκυνθο ιατρικά εφόδια, τα οποία θα χρησιμοποιήσει το προσωπικό στο καθημερινό αγώνα που δίνουν για όλους μας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024