Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στην Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Προβολή

ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στην Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας

ΕΟΤ
Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελ. Σκαρβέλη (στη μέση), με την αρχισυντάκτρια του Travel Weekly, L. Huxley (αριστερά), και τη διευθύντρια της ATAS, Claire Brighton.

Η Ελλάδα προβλήθηκε ως κορυφαίος προορισμός για τουρισμό περιπέτειας στην εκδήλωση της ATAS στο Λονδίνο, προσελκύοντας την προσοχή ειδικευμένων τουριστικών εκπροσώπων με τις υπαίθριες δραστηριότητες και επεκτείνοντας την τουριστική σεζόν.

Η Ελλάδα ως ιδανικός προορισμός για τουρισμό περιπέτειας βρέθηκε στο επίκεντρο της φετινής εκδήλωσης-δείπνου της βρετανικής Association of Touring and Adventure Suppliers (ATAS), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Ήταν η πρώτη φορά που ο ΕΟΤ συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκδήλωση (ATAS Leaders’ Dinner 2024), η οποία συγκέντρωσε 50 ιδιοκτήτες και κορυφαία στελέχη εξειδικευμένων tos, όπως τους Trailfinders, Advantage Travel Partnership, Audley Travel, Barrhead Travel, Cosmos & Globus, G Touring, Intrepid, Newmarket Holidays και Jules Verne, καθώς και σημαντικών ταξιδιωτικών πρακτορείων της χώρας, όπως τα Not Just Travel, Travel Club Elite, Intele Travel και Designer Travel.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν πιάτα με ελληνικές γεύσεις, ενώ η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, παραχώρησε συνέντευξη στην αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Travel Weekly», Lucy Huxley, στην οποία παρουσίασε υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να υλοποιηθούν όλο το έτος τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα (ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη στην Ήπειρο, πεζοπορία στα Μετέωρα ή στο Μαίναλο της Πελοποννήσου) όσο και στα ελληνικά νησιά (coasteering στην Κεφαλονιά κ.ά).

Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν πολλές επαγγελματικές επαφές με εκπροσώπους της βρετανικής αγοράς τουρισμού περιπέτειας, οι οποίοι έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για νέους ελληνικούς προορισμούς που μπορούν να εντάξουν στα πακέτα προσφορών τους, ειδικά κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο ώστε να επεκτείνουν την τουριστική περίοδο για την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024