Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεύτερος αιφνίδιος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing
Αεροπορικές Εταιρίες

Δεύτερος αιφνίδιος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing

Ο Joshua Dean, πρώην ελεγκτής ποιότητας της Boeing, πέθανε αιφνιδίως στα 45 του από βακτηριακή λοίμωξη, μετά από καταγγελίες για ελαττώματα σε Boeing 737 Max.

Ο Joshua Dean, πρώην ελεγκτής ποιότητας σε βασικό προμηθευτή της Boeing που εξέφρασε ανησυχίες για ακατάλληλες τρύπες στην άτρακτο των αεριωθούμενων 737 Max, πέθανε αιφνιδίως στα 45 του το πρωί της Τρίτης, ανακοίνωσε η οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένειά του ανέφεερε ότι ο Dean έπεσε γρήγορα σε κρίσιμη κατάσταση αφού διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη και παρά τις προσπάθειες στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφερε να μείνωει στη ζωή.

Ο Dean έθετε ζητήματα ποιότητας στην κατασκευή του 737 Max και ήταν ένας από τους πρώτους που επισήμαναν δυνητικά επικίνδυνα ελαττώματα με 737 jet Max στην Spirit AeroSystems, έναν σημαντικό προμηθευτή της Boeing που αποκλείστηκε από τον κατασκευαστή αεροπλάνων το 2005.

Τώρα οι ομοσπονδιακοί ερευνητές εξετάζουν πιο προσεκτικά το Spirit και την Boeing για να καταλάβουν τι πήγε στραβά με το πάνελ της πόρτας που έσκασε σε ένα Boeing 737 Max 9 της Alaska Airlines στον αέρα τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης → Βρέθηκε νεκρός πρώην υπάλληλος της Boeing, ύστερα από ανησυχίες του για τα πρότυπα παραγωγής της εταιρείας

Ο Dean είναι ο δεύτερος πληροφοριοδότης που σχετίζεται με την Boeing που πέθανε τους τελευταίους τρεις μήνες. Τον Μάρτιο, ο John Barnett, 62 ετών, πέθανε στο Τσάρλεστον της Καλιφόρνια, από αυτοπυροβολισμό», είπε ο τοπικός ιατροδικαστής. Εκείνη την εποχή, ο Barnett είχε καταθέσει στη αγωγή του για αντίποινα κατά της Boeing. Η αστυνομία στο Τσάρλεστον λέει ότι εξακολουθεί να ερευνά τον θάνατό του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024