Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo Amaronda Resort & Spa στην Amare Hospitality
Ξενοδοχεία

To Amaronda Resort & Spa στην Amare Hospitality

Amaronda

Η Amare Hospitality ενσωματώνει το ιστορικό Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια στο χαρτοφυλάκιό της, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες του σε ένα σύγχρονο παραθεριστικό ξενοδοχείο.

Η Amare Hospitality ανακοινώνει την ένταξη στο χαρτοφυλάκιο της του ιστορικού ξενοδοχείου Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια. Η νεοσύστατη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα, μέλος του Ομίλου Danaos Travel, αναλαμβάνει τη μετάβαση του ξενοδοχείου στη νέα του εποχή και την λειτουργία του ως ένα σύγχρονο παραθεριστικό ξενοδοχείο, στην πλέον ανερχόμενη τουριστικά περιοχή της Ελλάδας, την Εύβοια.

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Amaronda, που πρωτοάνοιξε τις πύλες του τη δεκαετία του ’70, ανακαινίστηκε ριζικά το 2018 και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο θέρετρο 4 αστέρων. Διαθέτει 156 δωμάτια, σουίτες, μπανγκαλόους και βίλες, ενώ μπροστά του απλώνεται μια μεγάλη παραλία με κρυστάλλινα νερά.

Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από την Αθήνα, το Amaronda είναι ο ιδανικός προορισμός για ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές, αλλά και για μια ημερήσια χαλαρωτική επίσκεψη. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, ένα υπερσύγχρονο κέντρο SPA με υπέροχες καμπίνες, εσωτερική πισίνα, εστιατόρια και μπαρ, γήπεδα τένις, μπάσκετ, κ.α., γυμναστήριο, mini market, εξωτερικό αμφιθέατρο, κήπους με λουλούδια και αρωματικά φυτά, άνετους πράσινους χώρους με γκαζόν, πάρκινγκ πελατών, και συνεδριακή αίθουσα.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί με το σύστημα του All Inclusive, με τους επισκέπτες του να απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες και παροχές, που περιλαμβάνονται στη τιμή του δωματίου τους. Ανάμεσα τους, πλούσιοι μπουφέδες με επιλογές για όλα τα γούστα και τις διατροφικές ανάγκες, show – cooking,  αλκοολούχα ποτά, coctails, αφεψήματα και κρασί, κ.α.

Το Κέντρο Spa λειτουργεί από φέτος κάτω από τη διαχείριση της μεγαλύτερης εταιρείας της χώρας μας Aegeo Spas, με το εξειδικευμένο προσωπικό να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από signature θεραπείες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024