Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου έγινε πλήρως βιομετρικό
αεροδρόμια

Το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου έγινε πλήρως βιομετρικό

Milano Linate Airport

Το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου εισάγει την υπηρεσία FaceBoarding, επιτρέποντας την επιβίβαση μέσω βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου, με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας και της εμπειρίας των επιβατών.

Μετά από δοκιμαστική περίοδο, το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου προσφέρει τώρα την υπηρεσία FaceBoarding, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες που το επιλέξουν να περάσουν από τα σημεία ασφαλείας και να επιβιβαστούν χρησιμοποιώντας βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης προσώπου. Η υπηρεσία είναι ανοιχτή σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις διαδικασίες check-in και επιβίβασής τους με το FaceBoarding. Η ITA Airways και η SAS ήταν οι πρώτες αεροπορικές εταιρείες που συμμετείχαν στο έργο.

Αυτή η υπηρεσία βελτιστοποιεί την εμπειρία των επιβατών στο αεροδρόμιο, επιτρέποντας σε όσους έχουν ήδη εγγραφεί, είτε στα περίπτερα του αεροδρομίου είτε απευθείας από τις φορητές συσκευές τους (η εφαρμογή για κινητά θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο), να συντομεύουν τη διαδικασία ελέγχου των εγγράφων ταυτότητας και να ενισχύσουν την ασφάλεια.

Αυτή η λύση αποτελεί εξέλιξη της προηγούμενης δοκιμαστικής φάσης και, όπως και αυτή, βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των επιβατών μέσω ετήσιας ή μεμονωμένης εγγραφής πτήσης.

Με αυτή την ασφαλή, απλή και γρήγορη τεχνολογία, το FaceBoarding, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ENAC και την ιταλική κρατική αστυνομία, όχι μόνο επιταχύνει τους ελέγχους, αλλά αυξάνει και την αποτελεσματικότητά τους, ενώ εγγυάται το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων των επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024