Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΟ Δήμος Σητείας βάζει τον γαμήλιο τουρισμό στις κορυφαίες προτεραιότητές του
Γαμήλιος τουρισμός

Ο Δήμος Σητείας βάζει τον γαμήλιο τουρισμό στις κορυφαίες προτεραιότητές του

SHTEIA

Η Κρήτη καταλαμβάνει συχνά την πρώτη θέση στην επιλογή των γαμήλιων ζευγαριών λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών, του φυσικού κάλλους και της γαστρονομίας.

Ο Andreas και η Ronja, πριν από επτά χρόνια σε διακοπές τους, στη μέχρι τότε για αυτούς άγνωστη Σητεία, έδωσαν υπόσχεση να επιστρέψουν και να συνδέσουν τις ζωές τους για πάντα με αυτόν τον διαφορετικό τόπο. Έτσι και έγινε. Ο Andreas και η Ronja, επέστρεψαν και έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στην παραλία της Ερημούπολης.

Όλο και πιο πολλοί πλέον ανακαλύπτουν και επιλέγουν τη Σητεία για να ενώσουν τις ζωές τους, ζώντας τον μύθο του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας. Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Σητείας, κ. Κωστής Λυμπερίου, ήταν αυτός που τέλεσε το μυστήριο, ο οποίος έδωσε και τις θερμότερες του ευχές στο ζευγάρι, για ευτυχία και μακροημέρευση.

Ο κ Λυμπερίου, υπογραμμίζοντας την προτεραιότητα που έχει δώσει η σημερινή Δημοτική Αρχή στο κομμάτι του τουρισμού, αναφέρθηκε στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού, ένας τομέας ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει άνθηση στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας. Η επιδίωξη του Δήμου Σητείας, η προώθηση δηλαδή του γαμήλιου τουρισμού, θα δώσει τη δυνατότητα επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εμπλουτισμού του τοπικού τουριστικού προϊόντος και ανάδειξης μιας διαφορετικής τουριστικής εμπειρίας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Σημειώνεται ότι η Κρήτη καταλαμβάνει συχνά την πρώτη θέση στην επιλογή των γαμήλιων ζευγαριών λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών, του φυσικού κάλλους και της γαστρονομίας, και ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της “πίτας” επιδιώκει να κερδίσει η Σητεία με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, ως προορισμός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024