Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε παγκόσμιο ενδιαφέρον άνοιξε η έκθεση ATM στο Ντουμπάι φέτος
Εκθέσεις

Με παγκόσμιο ενδιαφέρον άνοιξε η έκθεση ATM στο Ντουμπάι φέτος

Arabian Travel Market
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Ελλαδας στην Arabian Travel Market.

Η 31η έκθεση Arabian Travel Market στο Ντουμπάι προσέλκυσε 2.300 εκθέτες και 41.000 συμμετέχοντες, αναδεικνύοντας τη σημασία της για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Οι διοργανωτές του Arabian Travel Market 2024 (ATM) και εκπρόσωποι από τους στρατηγικούς εταίρους της έκθεσης, οι οποίοι περιλαμβάνουν το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι (DET), τα Emirates, τα IHG Hotels & Resorts και το Al Rais Travel, υποδέχθηκαν τους φετινούς εκθέτες και επισκέπτες της 31ης Arabian Travel Market τη Δευτέρα 6 Μαΐου. H έκθεση θα λήξει αύριο την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.

Η έκθεση λειτουργεί κανονικά παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες στο Ντουμπάι και μάλιστα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι λίγες μέρες πριν οι δρόμοι της πόλης είχαν πλημμυρίσει. Η έκθεση υποδέχθηκε περισσότερους από 2.300 εκθέτες και εκπροσώπους από περισσότερες από 165 χώρες, με 41.000 συμμετέχοντες να αναμένονται ως επισκέπτες.

Mid East

Στιγμιότυπο από το stand του Mideast μέσα ατο περίπτερο του ΕΟΤ.

Η Ελλάδα είχε περίπτερο με συνεκθέτες οι οποίοι όπως μας δήλωσαν θα φύγουν με εξαιρετικές συνεργασίες από μια αγορά που υπόσχεται πολλά στο κομμάτι του τουρισμού. Διεθνείς εκθέτες από μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες μας τόνισαν ότι η παρουσία τους εδώ είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτική και ότι η έκθεση αυτή εξελίσσεται ως μια τεράστια παγκόσμια έκθεση με ενδιαφέρον όχι μόνο τοπικό αλλά παγκόσμιο.

Φραγκάκης

O γ.γ ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τουρίστες από τη Μέση Ανατολή ξοδεύουν κατά μέσο όρο 4 φορές περισσότερα χρήματα από τους Ευρωπαίους τουρίστες και στόχος τους δεν είναι η ανεύρεση φτηνών πακέτων ή προσφορών αλλά η καλοπέραση και η ευχαρίστηση κατά τις διακοπές τους.

Στο περίπτερο της Ελλάδας, που ήταν στα χρώματα της χώρας με συνδυασμό του μπλε και του λευκού, παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης που δήλωσε ότι “η πρώτη μέρα της έκθεσης Arabian Travel Market στο Dubai κύλησε με πολλές συναντήσεις, με μια πολύ δυναμική ελληνική αντιπροσωπία και πολλές ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού στο περίπτερο του ΕΟΤ. Παρούσα και η Αττική με τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλια, περιφερειακους συμβουλους και στελέχη της Περιφέρειας.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024