Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςTo αεροδρόμιο της Σητείας υποδέχτηκε την πρώτη διεθνή πτήση της SAS Scandinavian Airlines
Αερομεταφορές

To αεροδρόμιο της Σητείας υποδέχτηκε την πρώτη διεθνή πτήση της SAS Scandinavian Airlines

Η άφιξη της πρώτης διεθνούς πτήσης από τη SAS Scandinavian Airlines προσφέρει όχι μόνο μεγαλύτερη ευκολία για τους ταξιδιώτες, αλλά ενισχύει επίσης τις τοπικές επιχειρήσεις και προάγει την οικονομική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με την Zela Aviation, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την άφιξη της πρώτης διεθνούς πτήσης της SAS Scandinavian Airlines σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό παραγωγό Apollo Tours, σηματοδοτώντας ένα σπουδαίο ορόσημο για τη θερινή σεζόν του 2023 στην Κρήτη, ενώ παράλληλα η Aegean Airlines επίσης αναβάθμισε το αεροσκάφος της για τη διαδρομή Αθήνα – Σητεία. Αυτό το σημαντικό ορόσημο ανοίγει νέες προοπτικές για τον τουρισμό και ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ της Κρήτης με άλλες χώρες του κόσμου.

Η εναρκτήρια πτήση της SAS Scandinavian Airlines και του ταξιδιωτικού παραγωγού Apollo Tours έφτασε στο αεροδρόμιο της Σητείας στις 19 Μαΐου 2023, σηματοδοτώντας μια συναρπαστική νέα εποχή για τον τουρισμό στην περιοχή. Οι επιβάτες αυτής της ιστορικής πτήσης υποδέχτηκαν τη θερμή φιλοξενία της Κρήτης και μια παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος, που συμβολίζει τον πλούτο του πολιτιστικού παρελθόντος του νησιού.

Παράλληλα με την πτήση της SAS Scandinavian Airlines, ο Δήμος Σητείας και η Zela Aviation ανακοινώνουν με χαρά ότι η Aegean Airlines έχει αναβαθμίσει το αεροσκάφος της για τη διαδρομή Αθήνα – Σητεία σε ένα Airbus A320, προσφέροντας καλύτερη άνεση, έδρες και εμπειρία ταξιδιού στην περιοχή της Λασιθίου γύρω από τη Σητεία της Κρήτης.

Το αεροδρόμιο της Σητείας, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και την προσήλωσή του στην αριστεία, έχει εργαστεί με αφοσίωση για να προσελκύσει διεθνείς αεροπορικές εταιρείες και να εδραιωθεί ως μια βασική πύλη εισόδου για την Κρήτη. Η εισαγωγή πτήσεων από τη SAS Scandinavian Airlines αποτελεί ισχυρή απόδειξη της αυξανόμενης σημασίας του αεροδρομίου και της ικανότητάς του να ανταποκριθεί στη ζήτηση για διεθνή ταξίδια.

Η θερινή σεζόν στην Κρήτη είναι γνωστή για το ευχάριστο κλίμα της, τις αψεγάδιαστες παραλίες και τους συναρπαστικούς ιστορικούς χώρους. Η Σητεία, με την ακέραιη φυσική ομορφιά της και τα γοητευτικά παραθαλάσσια χωριά της, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες που αναζητούν να ζήσουν μια αυθεντική κρητική εμπειρία. Η άφιξη της πρώτης διεθνούς πτήσης από τη SAS Scandinavian Airlines προσφέρει όχι μόνο μεγαλύτερη ευκολία για τους ταξιδιώτες, αλλά ενισχύει επίσης τις τοπικές επιχειρήσεις και προάγει την οικονομική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δήμαρχος της Σητείας, Γεώργιος Ζερβάκης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξαιρετική στιγμή, δηλώνοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την SAS Scandinavian Airlines στο αεροδρόμιο της Σητείας και παρακολουθούμε την έναρξη διεθνών πτήσεων για τη θερινή σεζόν του 2023. Αυτό το σπουδαίο γεγονός ενισχύει τον τουριστικό τομέα στην Κρήτη και επιτρέπει σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να ζήσουν την ασύγκριτη ομορφιά της περιοχής μας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στη SAS Scandinavian Airlines για την προσήλωσή τους στη σύνδεση της Κρήτης με παγκόσμιους προορισμούς και ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη συνεργασία».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024