Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΛαμπρή τελετή στο Grand Hyatt Αθηνών για τα ετήσια Tourism Awards 2024
Βραβεύσεις

Λαμπρή τελετή στο Grand Hyatt Αθηνών για τα ετήσια Tourism Awards 2024

tourism awards

Πάνω από 500 άτομα γιόρτασαν τις κορυφαίες πρωτοβουλίες του ελληνικού τουρισμού, με επίκεντρο την Ελληνικότητα και τη Βιωσιμότητα.

Σε μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες για τον ελληνικό τουρισμό για 11η συνεχή χρονιά. Τα βραβεία – θεσμός Tourism Awasrds του κλάδου μπήκαν δυναμικά στη δεύτερη δεκαετία τους βάζοντας στο επίκεντρο την Ελληνικότητα και τη Βιωσιμότητα και επιβράβευσαν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού και του επιχειρείν του κλάδου.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης Βαρβάρα Αυδή (Partner & Board Vice Chairman Historic Hotels of Europe, Founder, Yades Greek Historic Hotels) κατά την εναρκτήρια ομιλία της στάθηκε στο κεντρικό θέμα των βραβείων: Ελληνικότητα και Βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ελληνικότητα που μας συνδέει, μας καθορίζει και μας διαφοροποιεί, μέσα από την ποικιλομορφία της, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της, και πάνω απ’ όλα, την οικουμενικότητα που εκπέμπει. Βιωσιμότητα, καθώς αισιοδοξούμε να αφήσουμε ένα καλύτερο αποτύπωμα στις επόμενες γενιές. Κι αυτή η δέσμευση αφορά όλους τους τομείς: το περιβάλλον, την οικονομία και προπάντων τις μικρές κοινωνίες, επειδή ο τουρισμός στην Ελλάδα μας αφορά όλους.  Το υψηλό επίπεδο όλων των συμμετοχών αποτελεί και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα αυτού του Θεσμού για τη νέα σελίδα που γράφεται στον Ελληνικό Τουρισμό, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια διακρίνεται για τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Θερμά Συγχαρητήρια στους Τιμηθέντες και όλους τους  Βραβευθέντες, να τιμήσετε τα βραβεία σας με την προτροπή να συνεχίσουμε να προάγουμε τον ελληνικό τουρισμό με ήθος, όραμα και αφοσίωση”.

Ο Χάρης Θεοχάρης, υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην όλο και σημαντικότερη συμβολή του τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας και συνεχάρη τους βραβευθέντες για το έργο τους. Αμέσως μετά απένειμε τα Τιμητικά Βραβεία της χρονιάς.

Η ομάδα των Tourism Awards, η Boussias Events και η Επιτροπή Αξιολόγησης υπό την Προεδρία της Βαρβάρας Αυδή, αφιέρωσαν την Ενότητα Strategy των βραβείων στη μνήμη του Νίκου Σκουλά, που έφυγε πριν μερικούς μήνες από τη ζωή και εκτός από υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του ΕΟΤ, ήταν και ο πρώτος πρόεδρος των Tourism Awards, το 2013.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024