Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑπευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη με την Cyprus Αirways το καλοκαίρι
Αεροπορική Σύνδεση

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη με την Cyprus Αirways το καλοκαίρι

Top kinissis

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε νέα αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη, ενισχύοντας τον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη μεταξύ των δύο περιοχών.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Cyprus Airways για την έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Λάρνακας και Αλεξανδρούπολης από τις 16 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου ανοίγει νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη του τουρισμού και την οικονομική προσέγγιση των δύο περιοχών. Η συγκεκριμένη πτήση, που αναδείχθηκε ως προϊόν της περίσκεψης και της επιμονής του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη, καθώς και της στήριξης του δημοτικού συμβουλίου, εγκαινιάζει μια εποχή ευκαιριών για αυτήν την αναδυόμενη τουριστική περιοχή. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλύπτει μόνος του το ποσό που είχε συμφωνηθεί με τους Κύπριους για την συγκεκριμένη πτήση από Λάρνακα για Αλεξανδρούπολη, μετά από την υποχώρηση του νέου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη. Η πτήση θα είναι εβδομαδιαία και είναι η μοναδική αεροπορική σύνδεση με το εξωτερικό του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης.

ΑλεξανδρουποληΗ ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Topkinisis Travel στην Κύπρο, μαρτυρά τη σημασία που αποδίδεται σε αυτή τη συνεργασία. Παρευρέθηκαν κορυφαίοι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, καθώς και διπλωματικοί κύκλοι από την Πρεσβεία της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση και το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ενίσχυση του τουρισμού και των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Η συγκεκριμένη σύνδεση δεν είναι απλώς μια νέα αεροπορική γραμμή, αλλά μια γέφυρα που ενώνει τις πολιτιστικές και οικονομικές αξίες δύο σημαντικών περιοχών. Επίσης, προσδοκάται να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα, διευρύνοντας τον τουριστικό χάρτη και προσφέροντας νέες ευκαιρίες για επιχειρηματικές και πολιτιστικές συνεργασίες.

Ο κ. Πέτρος Κυριακίδης, αντιπρόσωπος της ΤΙΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την υποστήριξη της νέας αεροπορικής σύνδεσης και επεσήμανε την ανάγκη για περαιτέρω επέκταση και σταθεροποίηση της στο μέλλον. Η επέκταση της συνεργασίας αυτής προσδοκάται να ενθαρρύνει την τοπική οικονομία και να αναδείξει τον τουριστικό πλούτο της Αλεξανδρούπολης, προσφέροντας μια πιο διασυνδεδεμένη και αμοιβαία ωφέλιμη τουριστική εμπειρία.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, που έχει δείξει εξαιρετική προσήλωση στην ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής του, βλέπει σε αυτή την πρωτοβουλία μια σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και προσέλκυση επισκεπτών, οικοδομώντας μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη τουριστική διαδρομή.

Αυτή η νέα αεροπορική γραμμή ανοίγει ένα κεφάλαιο ελπίδας και ανάπτυξης για την Αλεξανδρούπολη, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον τουρισμό και την οικονομική της δυναμική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024