Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean και η Cyprus Airways ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean και η Cyprus Airways ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Paul Sies, CEO Cyprus Airways

Μίσθωση δύο Airbus A320 με πληρώματα στην Aegean Airlines.

Η Aegean Airlines και η Cyprus Airways υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία μίσθωσης ACMI (wet lease), σύμφωνα με την οποία ο κυπριακός αερομεταφορέας θα μισθώσει δύο αεροσκάφη Airbus A320 στον ελληνικό αερομεταφορέα, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμάτων πτήσης και καμπίνας. Το πρώτο αεροσκάφος θα ενισχύσει το στόλο της Aegean το Δεκέμβριο, ενώ η δεύτερη μίσθωση θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου 2024. Τη συμφωνία διευκόλυνε η Zela Aviation, με ειδικότητα στις αερομεταφορές και τις συμφωνίες μίσθωσης ACMI.

Αυτή η μοναδική συνεργασία θα προσφέρει τόσο στην Aegean Airlines όσο και στην Cyprus Airways μια win-win λύση που θα επιτρέψει στον κυπριακό αερομεταφορέα να αυξήσει το στόλο του και να επωφεληθεί από τις καλύτερες οικονομίες κλίμακας, ενώ παράλληλα θα παρέχει στην Aegean μια αποτελεσματική μέθοδο για την προσθήκη χωρητικότητας κατά τους επόμενους 12 μήνες.

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που κάνουμε το επόμενο βήμα στη στρατηγική μας συνεργασία με την Aegean. Έχουμε ήδη μια εκτεταμένη συμφωνία κοινού κωδικού όπου συνεργαζόμαστε στενά για να προσφέρουμε και να βελτιστοποιήσουμε τα κοινά μας προϊόντα και υπηρεσίες. Τώρα περνάμε τη συνεργασία μας στο επόμενο επίπεδο και συνεργαζόμαστε στενά με την Aegean, επίσης σε λειτουργικό επίπεδο”.

Andreas Christodoulides

Ο κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, πρόεδρος της Zela Aviation.

Ο κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης της Zela Aviation πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που διευκολύναμε αυτό το έργο και που συνεργαστήκαμε με τους δύο αερομεταφορείς για να τους δούμε να συνεργάζονται περαιτέρω. Πιστεύουμε στην ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των δύο εταιρειών που όχι μόνο θα ωφελήσουν και τις δύο εταιρείες, αλλά και θα παρέχουν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες των αεροπορικών εταιρειών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024