Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔυναμική παρουσίαση της MSC Cruises για το 2024-2025 στον Πειραιά
Κρουαζιέρα

Δυναμική παρουσίαση της MSC Cruises για το 2024-2025 στον Πειραιά

pamekrouaziera.gr

Παρουσίαση προγραμμάτων κρουαζιέρας της MSC Cruises από τον Πειραιά για το 2024-2025, με ενημερωτική εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA.

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος κρουαζιέρας της MSC Cruises, από τον Πειραιά και όλο το κόσμο για την περίοδο 2024-2025, πραγματοποίησε ο επιλεγμένος αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, PameKrouaziera.gr, την Πέμπτη, 18 Απριλίου στο κρουαζιερόπλοιο MSC SINFONIA στον Πειραιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ταξιδιωτικά γραφεία, συνεργάτες, στελέχη του PameKrouaziera.gr και του CruisePlan. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε κοκτέιλ καλωσορίσματος, περιήγηση στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και την παρουσίαση των προγραμμάτων της MSC Cruises. Επίσης έγινε επίσημη παρουσίαση της νέας ειδικής εφαρμογής CruisePlan που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ταξιδιωτικά γραφεία. «Είναι πολύ σημαντικό τα Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία να μπορούν να αποκτήσουν τα τεχνολογικά εργαλεία που τους διευκολύνουν στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας. Είναι ενθαρρυντικό ότι η MSC Cruises αυξάνει την παρουσία της στην Ελλάδα και τον Πειραιά με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Τσιλίδης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του PameKrouaziera.gr, κ. Κώστας Μπολέτης ανοίγοντας την παρουσίαση, δήλωσε: «Τo PameKrouaziera.gr ιδρύθηκε το 2011. Ξεκινώντας με την οργάνωση φοιτητικών κρουαζιέρων πολύ σύντομα η νεανική ομάδα μας μεγάλωσε. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός μας για την κρουαζιέρα μετατράπηκαν σε εξειδίκευση επαγγελματισμό και εμπειρία. Xρησιμοποιώντας την τεχνολογία και σύγχρονες καινοτόμες ιδέες προβολής γίναμε Νο 1 σε πωλήσεις με όλες τις εταιρίες κρουαζιέρας που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την MSC Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτός ο νεανικός ενθουσιασμός σε συνδυασμό με την εμπειρία, μας οδήγησε στην δημιουργία της νέας τεχνολογικής πλατφόρμας CruisePlan, ένα εγχείρημα που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα με την προσθήκη στην ομάδα του Γιώργου Παλιούρα, ειδικού στην κρουαζιέρα με 20 χρόνια εμπειρία».

Ο υπεύθυνος πωλήσεων του CruisePlan, κ. Γιώργος Παλιούρας, παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα κρουαζιέρας που δημιουργήθηκε ειδικά για ταξιδιωτικά γραφεία. «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία αναζήτησης και κράτησης κρουαζιέρας καθώς και να τονώσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών στα ταξιδιωτικά γραφεία παρέχοντας έτοιμο περιεχόμενο, διαθεσιμότητα και τιμές σε πραγματικό χρόνο. Το CruisePlan δίνει την δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να έχουν μια εφαρμογή με τη δική τους εταιρική ταυτότητα και εργαλεία που κάνουν την πώληση κρουαζιέρας εύκολη και γρήγορη», τόνισε ο κ. Παλιούρας.

Τα προγράμματα κρουαζιέρας της MSC Cruises από τον Πειραιά Από την πλευρά της, η υπεύθυνη ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Χρυσαφένια Μπελεσάκου, παρουσίασε τα προγράμματα κρουαζιέρας, με έμφαση στο γεγονός ότι η MSC Cruises έχει δύο κρουαζιερόπλοια με αναχώρηση από τον Πειραιά το 2024: Το MSC SINFONIA που αναχωρεί κάθε Πέμπτη από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο και ταξιδεύει στο Σπλιτ, την Βενετία, το Μπρίντιζι και την Μύκονο και το MSC OPERA που αναχωρεί κάθε Τρίτη από τον Πειραιά και ταξιδεύει προς το Κατάκολο, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, το Μπάρι και την Σαντορίνη από τον Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο. To MSC SINFONIA θα επιμηκύνει την παραμονή του στην Ελλάδα δίνοντας, για πρώτη φορά, δυνατότητα επιβίβασης από τον Πειραιά δώδεκα συνεχόμενους μήνες με ένα πρωτότυπο δρομολόγιο που ενώνει δύο ηπείρους και τρείς χώρες.

Το MSC SINFONIA θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη, την Κέρκυρα και το Μπάρι από το Νοέμβριο του 2024 έως το Μάιο του 2025 με αναχώρηση κάθε Δευτέρα από τον Πειραιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024