Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑκτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια
Ακτοπλοΐα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια

Orthodoxou Aviation Ltd

Τα δρομολόγια ξεκινούν στις 29 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 3 Σεπτεμβρίου.

Όλα είναι έτοιμα για τη έναρξη της τρίτης περιόδου λειτουργίας της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου και Ελλάδας. Το σύστημα κρατήσεων και αγοράς εισιτηρίων για τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από την Orthodoxou Aviation Ltd και αναμένεται μεγάλη ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό, όπως ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τις δύο προηγούμενες σεζόν. Το πλοίο “Daleela“, το οποίο εκτελούσε πέρσι την υπηρεσία της επιβατικής σύνδεσης, θα παραμείνει και φέτος, παρέχοντας όμως βελτιωμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

Την φετινή χρονιά, η ανάδοχος εταιρεία Scandro Holding Ltd αποφάσισε ότι τα δρομολόγια από την Κύπρο αναχωρούν από το λιμάνι Λεμεσού και το πρώτο σαλπάρισμα του πλοίου θα γίνει στις 29 Μαΐου από τη Λεμεσό, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο από Πειραιά προς Λεμεσό είναι προγραμματισμένο για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η θαλάσσια σύνδεση έχει ήδη “αγκαλιαστεί” από τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς και από την Κύπρο με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα και δίκυκλα, προσφέροντας ακτοπλοϊκώς έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς, ειδικά για εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να ταξιδέψουν αεροπορικώς, είτε για ιατρικούς λόγους, είτε λόγω ηλικίας ή αεροφοβίας.

Σημειώνεται ότι πέρσι ταξίδεψαν 7.407 επιβάτες, 455 κατοικίδια και μεταφέρθηκαν 2.496 οχήματα, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα τουριστικής αγοράς, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς, ο οποίος για δύο και πλέον δεκαετίες δεν υπήρχε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024