Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Mideast Travel Worldwide για πρώτη φορά στο Greek Luxury Tourism Workshop στην Αίγυπτο
Τουριστικά γραφεία

Η Mideast Travel Worldwide για πρώτη φορά στο Greek Luxury Tourism Workshop στην Αίγυπτο

Mideast Travel Worldwide

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Mideast Travel Worldwide παρουσίασε το ολοκληρωμένο φάσμα των υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένου του εισερχόμενου τουρισμού, των ταξιδιών αναψυχής και της διαχείρισης εκδηλώσεων.

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, Mideast Travel Worldwide,  ήταν για πρώτη φορά συμμετέχον και χορηγός στο Greek Luxury Tourism Workshop στην Αίγυπτο. Η σημαντική αυτή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2024 και φιλοξενήθηκε από το InterContinental Cairo Semiramis, με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως απαράμιλλο ταξιδιωτικό προορισμό.

Mideast Travel Worldwide

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σαγηνευτική γοητεία της Ελλάδας, την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και τις πολυτελείς ταξιδιωτικές επιλογές που προσφέρει. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της Mideast Travel, η οποία εδώ και δεκαετίες έχει ως στόχο και όραμα την προώθηση και την ανάπτυξη του τουρισμού της Ελλάδας.

Η κα Μούσμπε εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της Mideast Travel στην εκδήλωση, λέγοντας: “Η Ελλάδα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ταξιδιωτών που αναζητούν πολυτελείς εμπειρίες γεμάτες ιστορία, πολιτισμό και ομορφιά. Η παρουσία μας σε αυτό το Workshop υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να επιμεληθούμε αξέχαστα ταξίδια και να αναδείξουμε τη διαχρονική γοητεία της Ελλάδας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024