Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ SAS εγκαταλείπει τη Star Alliance για τη Sky Team
Αεροπορικές εταιρείες

Η SAS εγκαταλείπει τη Star Alliance για τη Sky Team

SAS

Όλα τα μέλη του προγράμματος EuroBonus θα επωφεληθούν από τη συγκέντρωση και εξαργύρωση πόντων, ενώ τα μέλη Gold και Diamond θα απολαμβάνουν υπηρεσίες SkyPriority και πρόσβαση στο lounge.

Η SkyTeam και η SAS υπέγραψαν συμφωνία  για την υπαγωγή του σκανδιναβικιύ αερομεταφορέα στην αεροπορική συμμαχία από την 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Πιο αναλυτικά, η SkyTeam και η SAS υπέγραψαν επίσημα μια Συμφωνία Συμμόρφωσης Συμμαχίας (Alliance Adherence Agreement  – AAA), η οποία αποτελεί σημαντικό βήμα προς την επίσημη είσοδο της SAS στην παγκόσμια αεροπορική συμμαχία. Η SkyTeam και η SAS δεσμεύονται να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη μετάβαση για όλους τους πελάτες. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, η SAS θα γίνει επίσημα μέρος της SkyTeam, εμπλουτίζοντας τη συμμαχία με την καλύτερη πρόσβαση σε βασικούς κόμβους της Σκανδιναβίας. Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει το παγκόσμιο δίκτυο της SkyTeam, προσφέροντας νέους προορισμούς, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ένα πιο απρόσκοπτα και βελτιωμένα αυξημένο ταξίδια για όλους τους επιβάτες.

Από τη στιγμή που η SAS ενταχθεί στη SkyTeam, τα μέλη του EuroBonus θα απολαμβάνουν προνόμια στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες της SkyTeam. Τα μέλη του EuroBonus Silver θα αναγνωρίζονται ως επίπεδο SkyTeam Elite, ενώ τα μέλη Gold και Diamond θα αναγνωρίζονται ως Elite Plus. Αυτό θα τους προσφέρει πρόσβαση σε ένα δίκτυο 750+ lounge αεροδρομίων και υπηρεσίες SkyPriority σε οκτώ σημεία σε αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του check-in κατά προτεραιότητα, της επιβίβασης και της διαχείρισης αποσκευών.

Οι πελάτες της SAS θα επωφεληθούν από την εύκολη συνδεσιμότητα στο δίκτυο των 1.060+ προορισμών της SkyTeam, το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένους προορισμούς, καθώς και πόλεις που δεν είχαν εξυπηρετηθεί στο παρελθόν – ιδιαίτερα σε όλη την Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

Ο Andrés Conesa, πρόεδρος της SkyTeam, δήλωσε: “Η SAS μοιράζεται το όραμα της SkyTeam όταν πρόκειται να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη και υπεύθυνη ταξιδιωτική εμπειρία. Μαζί με τα μέλη μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά στο παρασκήνιο, για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή μετάβαση για τους πελάτες, από τη στιγμή που η SAS θα ενταχθεί στη συμμαχία μας”.

SAS

Ο Anko van der Werff, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SAS (αριστερά) με τον Patrick Roux, διευθύνοντα σύμβουλο της SkyTeam.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να χαράξουμε επίσημα τον δρόμο για την ένταξη της SAS στη συμμαχία SkyTeam. Με την παγκόσμια φήμη της για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, η SAS ταιριάζει πολύ στη SkyTeam και, καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε την πρόταση προς τους πελάτες μας, ανυπομονούμε να γίνουμε μέρος του μελλοντικού τους ταξιδιού”, σημείωσε ο Patrick Roux, διευθύνων σύμβουλος της SkyTeam.

Ο Anko van der Werff, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SAS, είπε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φτάσαμε τώρα σε αυτό το κομβικό ορόσημο στο μεταβατικό ταξίδι της SAS. Τα μέλη του EuroBonus θα μπορούν να απολαμβάνουν νέους προορισμούς και προνόμια ως μέρος της ‘οικογένειας’ συμμαχιών της SkyTeam. Σηματοδοτώντας την έναρξη ενός συναρπαστικού μέλλοντος για πελάτες, συνεργάτες και υπαλλήλους, οι πελάτες της SAS θα επωφεληθούν από την ισχυρή παγκόσμια παρουσία της SkyTeam σε πολλούς από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς κόμβους του κόσμου και από την εστίασή της σε στρατηγικές συνεργασίες και καινοτόμες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας”.

Τα μέλη της SkyTeam που εξυπηρετούν τους κόμβους της SAS περιλαμβάνουν τις Air France, KLM, Delta Air Lines και Middle East Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024