Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαSAS: Ο “Destination Unknown” ήταν η… Αθήνα
Αεροπορικές εταιρίες

SAS: Ο “Destination Unknown” ήταν η… Αθήνα

Η Scandinavian Airlines οργάνωσε για τα μέλη του EuroBonus ένα μυστηριώδες ταξίδι χωρίς προαναγγελθέντα προορισμό, προσκαλώντας τους σε μια περιπέτεια που τελικά τους οδήγησε στην Αθήνα.

Η Αθήνα ήταν ο προορισμός έκπληξη της Scandinavian Airlines, SAS, που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Ετσι στις 5 Απριλίου, τα μέλη του SAS EuroBonus συναντήθηκαν στο Αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης έτοιμα να επιβιβαστούν σε ένα μυστηριώδες ταξίδι. Οι ταξιδιώτες καλούνται να εξερευνήσουν την έννοια της πτήσης προς έναν άγνωστο προορισμό και να συμμετάσχουν σε μια μοναδική περιπέτεια που επιμελείται η SAS. Η προσγείωσή τους έγινε τελικά στην Αθήνα.

Η SAS προσκάλεσε τα μέλη του EuroBonus να ξεκινήσουν ένα μυστηριώδες ταξίδι μεταξύ 5 και 8 Απριλίου 2024. Αυτή η εξαιρετική εμπειρία SAS υπόσχεται να προσθέσει επιπλέον ενθουσιασμό και περιπέτεια στο ταξίδι. Η γοητεία του άγνωστου προορισμού θα κρατήσει τους ταξιδιώτες σε αγωνία καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης μέχρι να αποκαλυφθεί ο προορισμός, είχε ανακοινώσει η SAS.

SAS

Αριστερά, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ του ΔΑΑ “Ελ. Βενιζέλος”, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου και δεξιά ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, στην εκδήλωση υποδοχής του αεροσκάφους της SAS στην Αθήνα.

“Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την καινοτόμο ιδέα και είμαι βέβαιος ότι, όπως και εγώ, πολλοί ταξιδιώτες ενθουσιάζονται από την ιδέα ενός άγνωστου προορισμού. Η προοπτική να ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες και μυστηριώδες ταξίδι με άλλους λάτρεις, βρίσκοντας νέες συνδέσεις και οι φιλίες στην πορεία, είναι πραγματικά συναρπαστικό. Η SAS ισοδυναμεί με εμπιστοσύνη και ποιότητα και υπόσχεται στους επιβάτες μας μια περιπέτεια που θα φέρει την ταξιδιωτική τους εμπειρία σε νέο επίπεδο. Αυτά δεν είναι απλά ταξίδια, είναι εξαιρετικά ταξίδια που θα σας μείνουν για μια ζωή”, δήλωσε ο Paul Verhagen, EVP & Chief Commercial Officer της SAS.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024