Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Κεντρική Μακεδονία δυναμικά παρούσα στην Seatrade Cruise Global για 3η συνεχόμενη χρονιά
Κρουαζιέρες

Η Κεντρική Μακεδονία δυναμικά παρούσα στην Seatrade Cruise Global για 3η συνεχόμενη χρονιά

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Seatrade

Η Κεντρική Μακεδονία δυναμικά στην Seatrade Cruise Global για 3η φορά! Στόχος η αύξηση του homeporting και η επιμήκυνση της παραμονής των επιβατών στην Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, έλαβε μέρος για τρίτη φορά στην Seatrade Cruise Global, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Η συμμετοχή απέφερε πλούσια αποτελέσματα, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας κρουαζιέρας, εκπροσώπους εταιρειών, επαγγελματίες και τουριστικούς πράκτορες.

Στόχος, όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, επικεφαλής της αποστολής, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στην αύξηση της δραστηριότητας του homeporting και στην επιμήκυνση της παραμονής των επιβατών στην πόλη.

Η SeaTrade Global Cruise αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον τομέα, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο στο Μαϊάμι, το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στον κόσμο, πάνω από 600 εκθέτες από 120 χώρες, 240 ομιλητές και 10.000 επισκέπτες.

Η δυναμική παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση υπογραμμίζει τη δέσμευση της Περιφέρειας για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως ελκυστικού προορισμού κρουαζιέρας, με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024