Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚώστας Κουμής: «Η εδραίωση στενότερης συνεργασίας με το Βασίλειο του Μπαχρέιν είναι ανάμεσα στους στόχους μας»
Συναντήσεις

Κώστας Κουμής: «Η εδραίωση στενότερης συνεργασίας με το Βασίλειο του Μπαχρέιν είναι ανάμεσα στους στόχους μας»

Koumis Cyprus

Ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Μπαχρέιν στη Λευκωσία, συζητώντας την ενίσχυση τουριστικών σχέσεων και αεροπορικής διασύνδεσης.

Συνάντηση με τον πρέσβη του Βασιλείου του Μπαχρέιν στην Κύπρο κ. Khaled Yusuf Ahmed Al Jalahma, ο οποίος εδρεύει στο Τελ-Αβίβ, είχε χθες ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστας Κουμής, στα γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις τουριστικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα αεροπορικής σύνδεσης και των προοπτικών που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βασίλειο του Μπαχρέιν συνδέεται με εβδομαδιαίες πτήσεις με τη Κύπρο. Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέφρασε την άποψη ότι λαμβάνοντας υπόψιν τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών,  είναι σημαντικό οι τουριστικοί φορείς των δύο χωρών να συνάψουν στενότερες σχέσεις με απώτερο σκοπό βέβαια την συνομολόγηση σχέσεων συνεργασίας.

Έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στο ιστορικό της αεροπορικής διασύνδεσης των δύο χωρών, που συνδέονται με απευθείας πτήσεις από το 1976, και πρόσθεσε ότι η εδραίωση  στενότερης συνεργασίας με το Βασίλειο του Μπαχρέιν είναι ανάμεσα στους στόχους μας, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις άριστες διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, όσο και το γεγονός ότι το αεροδρόμιο της Μανάμα αποτελεί ένα αεροδρόμιο με ισχυρή διαμετακομιστική λειτουργία, ενώ δεν δίστασε να κάνει αναφορές στο μεγάλο και αξιόλογο πτητικό πρόγραμμα της Gulf Air.

Η συνάντηση κρίθηκε ιδιαίτερα παραγωγική τόσο από τον κ. Κουμή, όσο και από τον κ. πρέσβη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις μεταξύ τους συζητήσεις εντός των επόμενων εβδομάδων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024