Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΟ Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTTA) γιορτάζει 70 χρόνια προσφοράς με πράξεις κοινωνικής ευθύνης
Φορείς

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTTA) γιορτάζει 70 χρόνια προσφοράς με πράξεις κοινωνικής ευθύνης

ACTTA - Μαραθώνιος

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTTA) γιορτάζει 70 χρόνια με δεντροφυτεύσεις, καθαρισμό παραλιών, φιλανθρωπική εκδήλωση και τρέξιμο στον Μαραθώνιο Λεμεσού για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συμπληρώνοντας 70 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στον τουρισμό της Κύπρου, ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTTA) δεν μένει μόνο στην ανάπτυξη του κλάδου, αλλά δίνει έμφαση στην ενεργή στήριξη της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Με αφορμή τον επετειακό εορτασμό, ο ACTTA οργάνωσε πλήθος δράσεων κοινωνικής ευθύνης, αναδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο του.

Συμμετοχή στον Μαραθώνιο Λεμεσού:

Στις 13 Απριλίου 2024, 45 μέλη του ACTTA έλαβαν μέρος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, τρέχοντας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ντυμένοι με φανέλες και καπέλα προσφοράς της Aegean Airlines, διένυσαν τα 5 χιλιόμετρα του εταιρικού αγώνα της Primetel OPAP Limassol Marathon 2024.

Συγκινώντας με την αλληλεγγύη τους, τα μέλη του ACTTA κατάφεραν να συγκεντρώσουν δωρεές, το σύνολο των οποίων θα διατεθεί στο ίδρυμα “Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού”.

Επεκτατικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης:

Οι πρωτοβουλίες του ACTTA δεν σταματούν στον Μαραθώνιο. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων, ο Σύνδεσμος έχει προγραμματίσει σειρά δράσεων για το επόμενο διάστημα, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων.

Συγκεκριμένα, δρομολογούνται:
  • Δεντροφύτευση: Σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, ο ACTTA θα οργανώσει δενδροφυτεύσεις σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές.
  • Καθαρισμός παραλίας: Σε μια προσπάθεια διατήρησης της ομορφιάς του φυσικού περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος θα υλοποιήσει δράσεις καθαρισμού σε παραλίες της Κύπρου.
  • Φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λευκωσία: Ο ACTTA θα διοργανώσει φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λευκωσία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Μήνυμα αισιοδοξίας και προσφοράς:

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης του ACTTA αποτελούν ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και προσφοράς. Ο Σύνδεσμος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, ενισχύει έμπρακτα την ανάπτυξη της Κύπρου, αγγίζοντας με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή των πολιτών.

Η πρωτοβουλία του ACTTA αποτελεί πρότυπο για κάθε οργανισμό, αναδεικνύοντας πως η επιχειρηματική ευημερία οφείλει να συνδυάζεται με την κοινωνική ευθύνη και την αειφόρα ανάπτυξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024