Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo Kallichoron Art Boutique Hotel γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει
Ξενοδοχεία

To Kallichoron Art Boutique Hotel γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Kallichoron

Το Kallichoron Art Boutique Hotel γιορτάζει δέκα χρόνια λειτουργίας με έμφαση στη βιωσιμότητα και την προσφορά μοναδικών εμπειριών διαμονής.

Στις 5 Απριλίου 2024, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του.

Αυτά τα 10 χρόνια δυναμικής πορείας έχουν χαρακτηριστεί από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και την υψηλών προδιαγραφών ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή, που προσφέρει το ξενοδοχείο στον ταξιδιώτη της Αστυπάλαιας και μια ζεστή φιλοξενία.

Ο επισκέπτης απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, τις premium παροχές, την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, συνδυάζοντας τον πλούτο της τοπικής κουλτούρας, την εξοικείωση με το νησί, τη γαστρονομία και τις παραδόσεις του.

«Το 2014, με την άγνοια του νεαρού της ηλικίας και την ορμή της νιότης μας, μια παρέα νέων παιδιών που γνωριστήκαμε στην Αστυπάλαια το 2002, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια καινοτόμα ξενοδοχειακή μονάδα σε ένα νησί με προσωπικότητα, ένα νησί που μας έχει δώσει πολλά. Στόχος μας ο ταξιδιώτης να απολαμβάνει μία αυθεντική εμπειρία διαμονής με άρωμα Αστυπάλαιας σε έναν καλαίσθητο χώρο με φόντο την πιο εντυπωσιακή και γραφική Χώρα του Αιγαίου.» δήλωσε η Μαρία Μαυρουδή, co-founder του Kallichoron Art Boutique Hotel.

«Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα, και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνταξιδιώτες μας σε αυτό το ταξίδι: την ομάδα του Kallichoron, για την όρεξη, την γνώση και το μεράκι τους, τους επισκέπτες μας γιατί δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ χωρίς την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους πολύτιμους συνεργάτες μας, που στάθηκαν δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Στα επόμενα 10 χρόνια!», συμπλήρωσε.

«Το ταξίδι μας τα τελευταία 10 χρόνια δεν ήταν τίποτα λιγότερο από συναρπαστικό!», δήλωσε η Carolina Alkalai, c-founder του Kallichoron Art Boutique Hotel. «Η φιλοσοφία μας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει «επιχειρείν εν κενώ». Νιώθουμε υπερήφανες που το Kallichoron βασίζεται σε ένα υπεύθυνο μοντέλο λειτουργίας με περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία. Οι ταξιδιώτες δεν αναζητούν μόνο τη διαμονή τους, αλλά μία συνολική εμπειρία που δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον, θα προσφέρει στην τοπική κοινωνία και θα περιλαμβάνει τη συναναστροφή με τους ντόπιους και την γνωριμία με τον τόπο και τις παραδόσεις του, κάτι που για εμάς αποτελεί στάση ζωής.» δήλωσε η Καρολίνα Αλκαλάι, Συνιδρύτρια και Sustainability Officer του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Για να τιμήσει αυτή την ειδική περίσταση, το Kallichoron Art Boutique Hotel φιλοξένησε ένα κοκτέιλ πάρτι νωρίς το βράδυ της 14ης Απριλίου 2024, στον εντυπωσιακό Πλωτό χώρο Ploes. Μια πιο λαμπερή βραδιά στην Αθήνα, όπου οι επιχειρηματικοί συνεργάτες, οι συνεργάτες και οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του ξενοδοχείου είχαν τη χαρά να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια επιτυχημένης εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου.

Η εορταστική διάθεση του Kallichoron θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024