Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΑπάντηση της STAMA στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΞ
Βραχυχρόνια Μίσθωση

Απάντηση της STAMA στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΞ

Έντονη απάντηση της STAMA αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του προέδρου της ΠΟΞ.

Σε έντονο τόνο απαντά η STAMA, Short Term Accommodation Managers Association of Greece, σε επιστολή της που έστειλε προς ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι ο σύνδεσμος, που αποτελεί το επίσημο θεσμικό όργανο των εταιριών διαχείρισης ακινήτων έχει προχωρήσει σε απάντηση προς τον πρόεδρο της ΠΟΞ σχετικά με την ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα Δούκα.

Παραθέτουμε την επιστολή

“Διαβάσαμε ακόμα ένα παραλήρημα από επίσημα χείλη εναντίον της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Δεν μας εκπλήσει γιατί δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και θα είναι η τελευταία. Πάντα έτσι κάνετε όταν σας ζητάνε να πληρώσετε τα αναλογούντα. 

Έχουμε νέα όμως για εσάς.

Η Αθήνα έχει ανεβάσει τη θέση της στις προτιμήσεις των τουριστών γιατί υπάρχουμε και εμείς. Τα χρήματα τους διαχέονται στις τοπικές οικονομίες μέσα από τους επισκέπτες μας γιατί υπάρχουμε και εμείς. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων επιβιώνουν γιατί υπάρχουμε εμείς. Οι γειτονιές ανθίζουν γιατί υπάρχουν τα καταλύματα μας. 

Δεν το πιστεύετε; Κάντε μια βόλτα στο Κουκάκι, στου Ψυρρή, στο Νέο Κόσμο στο Μεταξουργείο και σε άλλες περιοχές.

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε άρνηση της πραγματικότητας γιατί είστε απασχολημένοι με το να παρακολουθείτε τα ξένα κεφάλαια να ανοίγουν τα ξενοδοχεία σε συντριπτική πλειοψηφία στη πόλη και εσείς απλά να εφευρίσκετε εχθρούς.

Και κάτι πολύ σημαντικό

Τα ρεκόρ για τα οποία πανηγυρίζετε έρχονται μέσα και από τη συμβολή μας. Τα ταμεία του κράτους γεμίζουν γιατί είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας και δεν φιγουράρουμε σε κάθε περίπτωση φοροδιαφυγής.

Ευχόμαστε καλό αγώνα και παραμένουμε στη διάθεση σας για τη συνέχιση ενός ειλικρινούς και εποικοδομητικού διαλόγου.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024