Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ STAMA Greece υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΕΑΜΕ
Βραχυχρόνια Μίσθωση

Η STAMA Greece υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΕΑΜΕ

Νάσος Γαβαλάς Πρόεδρος STAMA (αριστερά) & Γιώργος Λάμπρου Πρόεδρος ΣΕΑΜΕ (δεξιά)

Οι Συνεργαζόμενοι Φορείς θέτουν ως κύριο σκοπό της συνεργασίας τους τη διασφάλιση υψηλού ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο STAMA Greece, με τον ΣΕΑΜΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος) την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το πολυεπίπεδο και σημαντικό έργο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, το οποίο στηρίζει ποικιλοτρόπως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Οι Συνεργαζόμενοι Φορείς θέτουν ως κύριο σκοπό της συνεργασίας τους τη διασφάλιση υψηλού ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, η οποία θα συμβάλει στην πρόληψη και την προστασία της υγείας των επισκεπτών που διαμένουν στα καταλύματα μας αλλά και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Επιπλέον στόχος είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εκπαιδευτικού, ερευνητικού, επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού υλικού απευθυνόμενου σε διαχειριστές και εργαζόμενους στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από επαγγελματίες χρήστες βιοκτόνων σκευασμάτων μέσω της συνεχόμενης κατάρτησης.

O STAMA και ο ΣΕΑΜΕ θα προχωρήσουν επίσης στη σύνταξη οδηγού εφαρμογών, στον οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά τα βήματα για την υλοποίηση της παρεχόμενης υπηρεσίας Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb). Στον οδηγό θα αναγράφονται τα έγγραφα τεκμηρίωσης τα οποία πρέπει να παραδίδονται στο διαχειριστή κάθε καταλύματος με το πέρας των εργασιών, από τον πάροχο των υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης. Η σύνταξη του οδηγού αποσκοπεί σε αποτελεσματικές εφαρμογές με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την αειφορία.

Με τον τρόπο αυτό, ο STAMA και ο ΣΕΑΜΕ συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την προαγωγή της ασφάλειας και της υγείας, η εμπέδωση της νοοτροπίας πρόληψης με τη συνεργασία και προς όφελος των επιχειρήσεων οι οποίες διαχειρίζονται καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, των επιχειρήσεων που υλοποιούν εργασίες Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης, των εργαζομένων σε αυτές, τους επισκέπτες και της κοινωνίας συνολικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024