Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ Όμιλος CHC Group παρουσιάζει το rebranding των ξενοδοχείων του
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος CHC Group παρουσιάζει το rebranding των ξενοδοχείων του

CHC Hotels

Στο 100% Hotel Show, ο Όμιλος CHC Group παρουσίασε το επιτυχημένο rebranding των CHC HOTELS και τις νέες δυναμικές προσεγγίσεις στην ξενοδοχειακή διαχείριση.

Στο luxury εκθεσιακό event για πολυτελή καταλύματα και επαγγελματίες του τουρισμού 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, συμμετείχε ο Όμιλος CHC Group, παρουσιάζοντας το rebranding των CHC HOTELS.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ζαχαρίας Α. Χνάρης και οι συνεργάτες του, παρουσίασαν μια νέα, διαφοροποιημένη προσέγγιση στο κομμάτι της ξενοδοχειακής διαχείρισης, που στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων αλλά ταυτόχρονα και στη βελτίωση της καθημερινής τους λειτουργίας και κατ’ επέκταση της εμπειρίας των επισκεπτών, μέσα από ένα ιδανικό σύνολο υπηρεσιών επιχειρησιακής διαχείρισης για τον ξενοδόχο.

Τα νέα πακέτα συνεργασίας με τα CHC Hotels, τα οποία είναι:
• Hotel B2B Awareness
• Hotel B2B Contracting
• Full Sales
• Hotel Management & Consulting
βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Τα πακέτα αυτά, διασφαλίζουν την ανάπτυξη επικερδών συμφωνιών, προσφέροντας εγγυημένες διαθεσιμότητες αλλά και ένα κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης, που διευκολύνει τις διαδικασίες διαπραγματεύσεων και σύναψης των τελικών συμβολαίων.

Παρουσιάστηκε επίσης το όραμα και η πορεία της εταιρείας, επιπρόσθετες tailormade πακέτα υπηρεσιών, όπως η συμβουλευτική στη συνολική λειτουργία του ξενοδοχείου, η εύρεση προσωπικού για όλα τα τμήματα, η εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού, το στήσιμο μενού και κουζίνας εστιατορίου, ο καθορισμός διαδικασιών operation ξενοδοχείου, κ.α.

Σε δήλωσή του ο Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Σε μία εποχή όπου όλοι ξεχνούν και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πωλήσεις μέσω Travel Agents & T.O, η εταιρία μας δίνει έμφαση στα συμβόλαια αυτά καθώς αποτελούν μεγάλη πηγή εσόδων για τα Ξενοδοχεία. Τα CHC Hotels εγγυώνται την άριστη ποιότητα, την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, την αύξηση των εσόδων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων. Η προσέγγισή και ο προσανατολισμός μας είναι ξεκάθαρος και δίνει στους επιχειρηματίες του κλάδου το στίγμα & τη φιλοσοφίας μας, αλλά και το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και στην ανάπτυξή τους.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024