Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες επενδύσεις της CHC Group σε ελληνικά νησιά το 2024
Ξενοδοχία

Νέες επενδύσεις της CHC Group σε ελληνικά νησιά το 2024

Manolis-Maris-Zacharias-Chnaris
Ο νέος Head of Hotel Operations της CHC Group κ. Μανόλης Μαρής (αριστερά) με τον ιδρυτή και γενικό διευθυντή της CHC Group κ. Ζαχαρία Α. Χνάρη.

Νέος Head of Hotel Operations της CHC Group ο κ. Μανόλης Μαρής

Με την προσθήκη ενός νέου στελέχους, του κ. Μανόλη Μαρή στη θέση του Head of Hotel Operations, αλλά και με νέες, πολλά υποσχόμενες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, συνεχίζεται η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της CHC Group το 2024.

Ο νέος Head of Hotel Operations της CHC Group έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο ως γενικός διευθυντής, όσο και από άλλες θέσεις ευθύνης σε ξενοδοχεία 4* και 5*. Στην περιγραφή της θέσης, εντάσσεται η οργάνωση της άριστης λειτουργίας των ξενοδοχείων με βάση τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχει θέσει η CHC Group, με απώτερο σκοπό την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, την αύξηση των εσόδων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας. Σε δήλωσή του ο κ. Μαρής τόνισε: “Είναι μεγάλη η πρόκληση της συμμετοχής σε έναν Όμιλο με τα χαρακτηριστικά της CHC Group. Ενός Ομίλου με σταθερά αναπτυξιακή τροχιά και ισχυρή προοπτική σε έναν δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Ζαχαρία Χνάρη για την εμπιστοσύνη του και είμαι σίγουρος ότι ξεκινάει μια όμορφη και εποικοδομητική συνεργασία“.

Παράλληλα, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα επενδυτικά σχέδια της CHC Group για την τρέχουσα σεζόν, σε Σαντορίνη, Κάρπαθο και Κρήτη, που ενισχύουν τη θέση του ομίλου στην ελληνική τουριστική αγορά, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ισχυρό portfolio που καλύπτει ευρύτερο τμήμα του target group των ξένων επισκεπτών της χώρας μας.

 Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της CHC Group κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: “Συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας σχεδιασμού, καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της CHC Group έναν ακόμη άξιο συνεργάτη: Τον Μανόλη Μαρή. Είμαι σίγουρος ότι με τις εμπειρίες, τις αποδεδειγμένες ικανότητες και την ομαδικότητα που τον διακρίνει, θα συμβάλει στην διατήρηση αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής των ξενοδοχείων του Ομίλου μας. Στην άριστη λειτουργία τους και τη διασφάλιση των υψηλών προτύπων που εδώ και χρόνια εφαρμόζουμε. Του εύχομαι από καρδιάς να έχει υγεία και δύναμη για τη συνέχεια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024