Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΣυνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χ. Δούκα
Συναντήσεις

Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χ. Δούκα

Κεφαλογιαννη Δουκάς

Στη συνάντηση εργασίας της υπουργού Τουρισμού με τον Δήμαρχο Αθηναίων, συζητήθηκε η ανάγκη αναβάθμισης υποδομών και βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας για την ενίσχυση της βιωσιμότητας.

Συνάντηση εργασίας είχε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων κύριο Χάρη Δούκα.

Συζητήθηκε η ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης πολιτικών που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναβάθμιση των υποδομών για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διαχείριση των επισκεπτών της πόλης καθώς και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.

Επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για τη συνέχιση της θεσμικής συνεργασίας του Υπουργείου Τουρισμού με τον Δήμο Αθηναίων, με την  επικαιροποίηση του υφιστάμενου  Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Στη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κύριος Κωνσταντίνος Ζήκος, η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ κυρία Σοφία Λαζαρίδου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών κύριος Ιωάννης Γεώργιζας και η Διευθύντρια Γραφείου Τύπου του Δήμου Αθηναίων κυρία Ανδριάνα Μαγγανιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024