Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΛύθηκαν οι διαφορές, προχωρά η επένδυση για το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας
Κύπρος

Λύθηκαν οι διαφορές, προχωρά η επένδυση για το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας

μαρινα Λάρνακας

Η Kition Ocean Holdings ανακοίνωσε συμφωνία με την Κυπριακή Κυβέρνηση για την επένδυση στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, επιλύοντας τις προηγούμενες διαφορές.

Η Kition Ocean Holdings ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την Κυπριακή Κυβέρνηση για την επένδυση στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, επιλύοντας προηγούμενες διαφορές. Με τη συμβολή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η συνάντηση οδήγησε σε κατάθεση εγγυητικής ύψους 4.2 εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρεία, ανοίγοντας το δρόμο για περαιτέρω συζητήσεις και ταχύτερη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών.

«Η Kition Ocean Holdings (KOH) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατά την προγραμματισμένη συνάντηση με τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας επιτεύχθηκε, ως αποτέλεσμα της πολύτιμης παρέμβασής του, το γεφύρωμα των αρχικών διαφορών που παρουσιάστηκαν μεταξύ της Κυβέρνησης και της Εταιρείας», τονίζει η ανακοίνωση της.

Έπειτα από ένα εποικοδομητικό διάλογο, πρόσθεσε η εταιρεία «επετεύχθη συμφωνία για την κατάθεση εγγυητικής ύψους 4.2 εκατομμυρίων ευρώ από την Kition Ocean Holdings. Αυτό το βήμα θα επιτρέψει τη συνέχιση των συζητήσεων σχετικά με τις λεπτομέρειες του τελικού ποσού της εγγυητικής. Μόλις καταβληθεί η εγγυητική, η Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να προσέλθει άμεσα σε συζητήσεις για τα αιτήματα τροποποίησης που έχει υποβάλει η Εταιρεία, όπως προβλέπονται στη Σύμβαση Παραχώρησης (Concession Agreement)».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024