Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΛέσβος: Υψηλή ικανοποίηση στη Λέσβο από τις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών
Τάσεις

Λέσβος: Υψηλή ικανοποίηση στη Λέσβο από τις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών

Οι φορείς της Λέσβου εκφράζουν ικανοποίηση για την αύξηση των Τούρκων επισκεπτών κατά το Σεκέρ Μπαϊράμ και την επιτυχή λειτουργία της γρήγορης έκδοσης βίζας.

«Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν οι φορείς της Λέσβο από τις αφίξεις Τούρκων επισκεπτών κατά τη διάρκεια της μουσουλμανικής γιορτής Σεκέρ Μπαϊράμ και από τη λειτουργία της υπηρεσίας έκδοσης γρήγορης βίζα στο τελωνείο Μυτιλήνης» σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου Παναγιώτης Χατζηκυριάκος.

Στη Λέσβο οι προκρατήσεις “μιλούσαν” για πέντε χιλιάδες επισκέπτες και οι αφίξεις ξεπέρασαν τις προσδοκίες αφού επισκέφθηκαν το νησί 6.517 άτομα από το Αϊβαλί και από τη Σμύρνη, ενώ εκδόθηκαν πάνω από 1.314 βίζες στο τελωνείο της Μυτιλήνης.

Στο τελωνείο Μυτιλήνης το σύστημα της έκδοσης γρήγορης visa ξεκίνησε να λειτουργεί από 1η Απριλίου, δοκιμάστηκε ουσιαστικά όμως από τις 6 του μήνα, με το μεγάλο τουριστικό κύμα από τη γείτονα.

Επόμενες περίοδοι μεγάλων αφίξεων από ην Τουρκία είναι το επόμενο τριήμερο 19-21 Απριλίου και το δεκαήμερο 15-25 Ιουνίου, που θα συμπέσει και με το πρώτο μεγάλο κύμα εσωτερικού τουρισμού στην αργία και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Νωρίτερα ξεκινούν φέτος και οι πτήσεις τσάρτερ με την πρώτη να φτάνει την Τετάρτη 17 Απριλίου από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024