Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΙΝΣΕΤΕ: Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς
Εκπαίδευση

ΙΝΣΕΤΕ: Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία του ΙΝΣΕΤΕ, επιστρέφει ανανεωμένο με εκδηλώσεις στην Κεφαλονιά, Θάσο και Μαλεβίζι.

Η εκπαιδευτική δράση του ΙΝΣΕΤΕ Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) επιστρέφει σε νέους προορισμούς της χώρας ανανεωμένο στη μορφή του, αλλά πάντα σταθερό στο όραμά του. Η ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού και η έμπνευση των τοπικών κοινωνιών  παραμένουν οι κεντρικοί στόχοι της διοργάνωσης.

Ο προγραμματισμός ξεκινά με την Κεφαλονιά στις 22 Απριλίου 2024, ενώ ακολουθούν η Θάσος στις 16 Μαΐου 2024 και το Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου 2024. Με τη συμβολή της Marketing Greece, της Tourix και της The Vscope, το περιεχόμενο της δράσης εμπλουτίζεται αναδεικνύοντας την έννοια της συνεργασίας. Το Σχολείο Τουρισμού on Tour έχει δημιουργήσει ένα στοχευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει παρουσιάσεις εστιασμένες στην περιοχή που φιλοξενεί την εκδήλωση, καθώς και ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια αποκλειστικά σχεδιασμένα για την κάθε τοπική κοινωνία.

Σχετικά με το Σχολείο Τουρισμού on Τour

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία  εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Από το 2018, το Σχολείο Τουρισμού on Tour έχει υλοποιήσει 17 δράσεις ανά την Ελλάδα στις οποίες έχουν συμμετάσχει πάνω από 4.000 επαγγελματίες του τουρισμού με τη συμβολή 216 εθελοντών και 146 ομιλητών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024