Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΌμιλος Μαντωνανάκη: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για τα Elounda Beach Hotel & Villas” και “Elounda Bay Palace”
Ξενοδοχεία

Όμιλος Μαντωνανάκη: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για τα Elounda Beach Hotel & Villas” και “Elounda Bay Palace”

Elounda Beach Hotel & Villas
Elounda Beach Hotel & Villas

Το Μονομελές Εφετείο Αθηνών αναστέλλει τον πλειστηριασμό δύο ξενοδοχείων του ομίλου Μαντωνανάκη λόγω διαπραγματεύσεων και πιθανής καταχρηστικότητας, προστατεύοντας τα συμφέροντα των εμπλεκομένων μερών.

Το Μονομελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την αναστολή του πλειστηριασμού των δύο αυτών ξενοδοχείων που ανήκουν στον ομίλο Μαντωνανάκη. Η απόφαση έχει ως βάση τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών και την πιθανή καταχρηστικότητα της εκτελεστικής διαδικασίας. Η αναστολή ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης επί της έφεσης.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από την υποβολή έφεσης από την εταιρεία και αναστέλλει τον πλειστηριασμό έως ότου εκδοθεί απόφαση επί της έφεσης αυτής. Σύμφωνα με το διατακτικό με αριθμό 105/2024, η αναστολή έχει ως στόχο τη διασφάλιση της διαδικασίας και την εξέταση των επιχειρημάτων των εμπλεκομένων μερών.

Διαβάστε επίσης → Επανεκκίνηση της διαδικασία του πλειστηριασμού για δύο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα

Στην απόφαση αναφέρεται η πιθανή καταχρηστικότητα της επισπευσμένης εκτέλεσης του πλειστηριασμού, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται και η σημασία της συνέχισης των διαπραγματεύσεων μεταξύ του ομίλου Μαντωνανάκη και της ΕΤΑΔ, συμπεριλαμβανομένων και των ομολογιούχων δανειστών.

Παράλληλα, η απόφαση αναφέρει την ενδεχόμενη ανεπανόρθωτη βλάβη που θα υποστεί η αιτούσα εταιρεία αν η εκτέλεση της εκτελεστικής διαδικασίας συνεχιστεί, και επισημαίνει την ανάγκη για αναστολή άνευ εγγυήσεως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024